Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πήρε το ντέρμπι η Τύλισος και διατήρησε το αήττητο, 2-1 τον Άγιο Δημήτριο

Η Τύλισος πήρε και το Μαλεβιζιώτικο ντέρμπι κόντρα στον Άγιο Δημήτριο, επικρατώντας με 2-1, διατηρώντας το αήττητο που έχει στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ και έμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας!

Το συγκρότημα του Μιχάλη Ζουραράκη έφτασε τους 35 βαθμούς (10 νίκες, 5 ισοπαλίες, 0 ήττες), ενώ ο Άγιος Δημήτριος έχασε έδαφος, μένοντας στην 4η θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς (7 νίκες, 3 ισοπαλίες, 5 ήττες), ενώ ήταν η τρίτη σερί ήττα για την ομάδα.

Στο 31′ από κάθετη πάσα του Παγκαλάκη, ο Αμαραντίδης έκανε το σουτ το οποίο απέκρουσε ο Καφετζάκης και στην επαναφορά ο Μιχελουδάκης τελείωσε την φάση στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0!

Στο 68′ η Τύλισος διπλασίασε τα τέρματα της με τον Αμαραντίδη ο οποίος πλάσαρε στο γάμα της αντίπαλης εστίας. Ο Άγιος Δημήτριος κατάφερε να μειώσει σε 2-1 στο 75′ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του Γιαννόπουλου μέσα από την περιοχή.

Οι συνθέσεις:

ΤΥΛΙΣΟΣ: Γιανναδάκης, Παπάζογλου, Ευριπίδου, Αργυρούδης, Σαμαριτάκης, Ταβουλαρέας, Παγκαλάκης, Μάτσα, Αμαραντίδης, Μανιούδης, Μιχελουδάκης

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Καφετζάκης, Κέσκος, Σαλούστρος, Γιαννόπουλος, Χουδετσανάκης, Παπουτσιδάκης, Μάτσας, Μιχαηλίδης, Παπαδάκης, Μανιαδής, Γερομαρκάκης