Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πήρε το ντέρμπι και απολαμβάνει την μοναξιά στην κορυφή η Τύλισος!

Η Τύλισος ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στο ντέρμπι κορυφής του 1ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ, επικρατώντας του ΑΣΑΒ στην έδρα του με 3-0.

Ο Μιχελουδάκης οδήγησε για ακόμα ένα παιχνίδι το σύνολο του Μιχάλη Ζουραράκη στη νίκη, πετυχαίνοντας δύο γκολ, με τον Παπάζογλου να σκοράρει το τρίτο και τελευταίο τέρμα των γηπεδούχων.

Στο 5ο μόλις λεπτό η Τύλισος προηγήθηκε στο σκορ, με τον Μιχελουδάκη να αξιοποιεί το πέναλτι που κέρδισε ο Μανιούδης για το 1-0.

Στο 14′ οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Μιχελουδάκη να σκοράρει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα μετά από ασίστ του Αμαραντίδη.

Στο 37′ ήταν η σειρά της Αγίας Βαρβάρας να κερδίσει πέναλτι σε χέρι του Λυγεράκη, με τον Γιαλιτάκη ωστόσο να μην κατορθώνει να νικήσει τον Τσαχάκη από την “άσπρη βούλα”, με το 2-0 να μένει μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης η Τύλισος πέτυχε και ένα τρίτο τέρμα με σκόρερ τον Παπάζογλου, σκορ που δεν άλλαξε μέχρι και το τέλος του αγώνα με την Τύλισο να πανηγυρίζει τη νίκη που την έστειλε στο +3 από την δεύτερη πλέον Αγ. Βαρβάρα.

Τύλισος: Τσαχάκης, Παπάζογλου, Μανιαδάκης, Αργυρούδης, Σαμαριτάκης, Βανγκέλι, Μάτσα, Μιχελουδάκης, Παγκαλάκης, Μανιουδής,Αμαραντίδης

Αγία Βαρβάρα: Δαμιανάκης, Δουκιαντζάκης, Καμπάνης, Ανδρικάκης, Σιαπλαούρας, Μαρής, Καλαιτζάκης, Γιαλυτάκης, Κουκλίδης ,Χασουράκης, Σόρρα