Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πήρε το ντέρμπι και ξέφυγε στο +8 ο Μοχός

Ο Μοχός έφυγε νικητής από το Μαρτινέγκο, επικρατώντας των Καναρίων με 1-0 και ξέφυγε στο +8 εκμεταλλευόμενος το ρεπό της Φαιστού.

Ένα γκολ του Σούρσου στις αρχές του δευτέρου μέρους, ήταν αρκετό για τον Μοχό ώστε να φύγει με το διπλό από την έδρα των Καναρίων (0-1) για την 1η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Μοχός, απέδρασε από το Μαρτινέγκο με σκόρερ τον Σούρσο στο 47′ και διεύρυνε την απόσταση του από την δεύτερη Φαιστό.

Η ομάδα του Αντώνη Λεκάκη είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μέρος, όπως και την μεγαλύτερη ευκαιρία στη διάρκεια του, με τον Σούρσο να βρίσκει το δοκάρι με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Διαμαντάκη στο 43′.

Στο δεύτερο μέρος και σε ένα σημαντικό σημείο του παιχνιδιού, με το ξεκίνημα ο Σούρσος εκμεταλλεύτηκε τον χώρο που του έδωσαν οι αμυντικοί των γηπεδούχων για να εκτελέσει, γράφοντας το 1-0 στο 47′.

Μέχρι εκείνο το σημείο αλλά και έπειτα ο Μοχός, δεν μπόρεσε να σκοράρει στις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν στους Ποντίκαλη, Σούρσο και Κίσσα, με αποτέλεσμα τα Κανάρια που ανέβασαν την απόδοση τους στο τελευταίο ημίωρο, να κερδίσουν μέτρα στο γήπεδο και να χάνουν κι εκείνα σημαντικές ευκαιρίες ώστε να φτάσουν στην ισοφάριση, με τους Κτιστάκη, Τοψή και Φθενάκη, χωρίς ωστόσο να βρουν αντίκρισμα οι προσπάθειες τους, με το 0-1 να μένει μέχρι τέλους.

Κανάρια (Παναγιώτης Κορδονούρης): Παπαδάκης, Βασιλειάδης, Τελχάι, Παρασύρης (62′ Τοψής), Φαϊτάκης, Παναγιωτάκης, Φθενάκης, Ψυχαράκης (56′ Βιδάκης), Κτιστάκης, Χότζα, Κοζορώνης (72′ Ντολάνι)

Μοχός (Αντώνης Λεκάκης): Μουτζούρης, Τσιμηνικάκης, Τσερκέζι, Διαμαντάκης,, Μίχος, Μηλάκης, Σκουλούδης, Σούρσος, Ποντίκαλης, Διαμαντάκης Σ., Κίσσας