Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πήρε το ντέρμπι παραμονής ο Κόροιβος!

Ο Κόροιβος επικράτησε 3-0 του ΠΟΗ για την 16η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Δρίβα ήταν πιο ουσιαστικό στις φάσεις που του παρουσιάστηκε, νίκησε με 3-0 τον ΠΟΗ και έπιασε τους Νέους Αλμυρού στους 8 βαθμούς.

Καλή εμφάνιση και από τον ΠΟΗ του Χρήστο Μουρτζάκη που τιμήθηκε από τους ανθρώπους της πρώην ομάδας του πριν την έναρξη του παιχνιδιού, όμως δεν μπόρεσε να μεταφράσει την υπεροχή του σε κάποιο τέρμα.

Στο 15′ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Νίκος Σχοιναράκης έκανε το 1-0, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου στις Αγ. Παρασκιές παρά τις καλές ευκαιρίες που δημιούργησε ο Παναθηναϊκός με Τζιρίτα και Σταμπούλο.

Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα και μέσω οργανωμένων επιθέσεων, η ομάδα του Δημήτρη Δρίβα κατάφερε να πάρεις ασφαλές προβάδισμα με γκολ του Σαφάρ στο 75′, ενώ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της με τον Καβάτζη στο 82′ για το τελικό 3-0.

Κόροιβος (Δημήτρης Δρίβας): Ζερβός, Σχοιναράκης Ε. (85′ Πρέντι), Μπέρκης, Ανδριανάκης, Ψυχογιός, Σαφάρ, Κάββαλος (60′ Μανιώρος), Καλογεράκης (46′ Στειακάκης), Καβάτζης, Σχοιναράκης Ν. (90′ Βουϊδάσκης), Μανιουδάκης (90′ Χρονάκης)

ΠΟΗ (Χρήστος Μουρτζάκης):Τσαλαπατάνης, Βασιλάκης, Σελαμάι, Κορνελάκης (80′ Φουκαράκης), Φουντουλάκης, Τσαγκαράκης, Χαϊντίνι, Τιγκίρης, Λυραράκης (55′ Χότζα), Σταμπούλος (85′ Γραμματικάκης), Τζιριτάς