Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πήρε το ντέρμπι της 3ης θέσης η Αγ. Βαρβάρα

H Aγ. Βαρβάρα επικράτησε 3-1 των Ασιτών εντός έδρας για την 18η αγωνιστική της Α2 ΕΠΣΗ (2ος Όμιλος).

Η ομάδα του Γιώργου Φιολιτάκη κατάφερε να πετύχει τρία γκολ στις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν και πλέον βρίσκεται εκείνη στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Χάρη στο δυνατό της ξεκίνημα στο ματς, η Αγ. Βαρβάρα ευτύχησε να πάρει νωρίς το προβάδισμα στο σκορ με τον Αποδουλιανάκη να πλασάρει εύστοχα απέναντι στον Φουντουλάκη.

Οι Ασίτες προσπάθησαν να φτάσουν άμεσα στην ισοφάριση, είχαν αρκετές ευκαιρίες για να φέρουν ισορροπία και πάλι στην αναμέτρηση, με κυριότερη το δοκάρι του Σαβουϊδάκη,

Αντί να γίνει όμως το 1-1, ήρθε το 2-0 για την Αγ. Βαρβάρα με τον Γιαλιτάκη να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 44′ διαμορφώνοντας το σκορ ημιχρόνου.

Το παιχνίδι πήρε και πάλι άγρια ομορφιά στο 51′ με τον Μανωλιτσάκη να μειώνει σε 2-1 για τις Ασίτες.

Την πίεση των φιλοξενούμενων για την ισοφάριση φρόντισε να κατευνάσει εκ νέου ο Σόρρα σκοράροντας.για το 3-1 στο 69′.

Το γκολ αυτό έγειρε μία και καλή την πλάστιγγα υπέρ του ΑΣΑΒ που κατάφερε με τη νίκη αυτή να ξεπεράσει βαθμολογικά τις Ασίτες, έχοντας πλέον 32 βαθμούς μετά τη λήξη των δύο πρώτων γύρων του πρωταθλήματος.

Αγία Βαρβάρα (Γιώργος Φιολιτάκης): Πελεκανάκης, Δουκιαντζάκης, Λιδοργινάκης, Ανδρικάκης, Μαρής, Καλαϊτζάκης, Γιαλιτάκης, Κουκλίδης, Σόρρα, Γαρεφαλάκης, Αποδουλιανάκης

Ασίτες (Ζαχάρης Αναστασάκης): Φουντουλάκης, Παρασύρης Γ.Μ, Μανωλιτσάκης, Σφακιανάκης, Τριανταφύλλου, Παρασύρης, Λιανδράκης, Θεοχαράκης, Ρουμπάκης Μ., Σαβουϊδάκης.