Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πήρε το τρίποντο με ανατροπή στην επανάληψη ο Αετός Ανωγείων!

Σημαντική νίκη με ανατροπή για τον Αετό Ανωγείων

Μετά από ένα παιχνίδι με ένταση και αρκετές δυνατές μονομαχίες ο Αετός Ανωγείων κατάφερε να φύγει νικητής με σκορ 2-1 κόντρα στην Γαρίπα και μάλιστα με ανατροπή συνεχίζοντας την εντυπωσιακή του πορεία!

Ο Αετός Ανωγείων μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ από την πρώτη φάση του ματς, όμως στην επανάληψη αντέδρασε και αφού ισοφάρισε αρχικά με τον Κεφαλογιάννη έκανε την ολική ανατροπή με τον ίδιο ποδοσφαιριστή και πήρε το τρίποντο αφού αυτά τα δύο γκολ και η απόκρουση του Σκουραδάκη στις καθυστερήσεις ήταν αρκετά!

Από πλευράς Γαρίπας το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Φώτης.

Η Γαρίπα “άνοιξε” το σκορ με το… καλημέρα στο παιχνίδι μόλις στο 2′ με τον Φώτη!

Μετά το γκολ από πλευράς Γαρίπας είδαμε χαμένες ευκαιρίες με πρωταγωνιστές τους Σεραφειμίδη και Καστρινάκη, ενώ από πλευράς γηπεδούχων είδαμε την υπεροχή χωρίς όμως την μεγάλη φάση με αποτέλεσμα το 0-1 να μείνει ως την ανάπαυλα.

Στην έναρξη του δεύτερου μέρους ο Κεφαλογιάννης έφερε το ματς στα ίσα για τον Αετό Ανωγείων με ωραίο διαγώνιο σουτ στο “Γ” στο 48′!

Τρία λεπτά αργότερα ο Φώτης απείλησε για την Γαρίπα, ενώ καλή ευκαιρία έχασε και ο Οικονομάκης για τον Αετό στην αμέσως επόμενη φάση χωρίς όμως να αλλάξει το 1-1.

Ο Αετός Ανωγείων κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή του σκορ στο 77′ και πάλι με τον Κεφαλογιάννη μετά από συρτή σέντρα και πλασέ μέσα από την περιοχή με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για οφσάιντ.

Στο 92′ ο Σκουραδάκης έκανε σωτήρια επέμβαση σε σουτ του Βασιλάκη και διατήρησε το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα καθώς ούτε ο Καστρινάκης κατάφερε στο 96′ να σκοράρει στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Αετός Ανωγείων είχε και ευκαιρίες να πετύχει και άλλα τέρματα με κύριους πρωταγωνιστές τους Κανταρτζή και Κλάδο.

Συνθέσεις:

Αετός Ανωγείων: Σκουραδάκης, Κονιός Γ., Αμοιρόπουλος, Ζωνάκης, Κλάδος Μ., Αγγελής, Κανταρτζής, Οικονομάκης, Κωνσταντινίδης, Χανιωτάκης, Κλάδος Ζ.

Γαρίπα: Κασαπάκης, Χαλκιαδάκης, Μαθιουδάκης, Παπαδάκης, Κασαπάκης Χ., Σωμαράκης, Μπλεμένος, Φώτης, Σεραφειμίδης, Βασιλάκης, Καστρινάκης