Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πίτσος: «Αξιόλογη η πορεία της Βόνης… πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι»

Ο ΠΟΑ θα δώσει δεύτερο σερί παιχνίδι στην έδρα του, όπου την Τετάρτη θα υποδεχθεί στο Ατσαλένιο την Βόνη στις 15:00, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ. 

Στο αγωνιστικό μέρος ο Μηνάς Πίτσος είναι στην ευχάριστη θέση να έχει στην διάθεση του Φώτη Καϊμακαμούδη, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και πήρε χρόνο συμμετοχής και στο προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στον Ανθεστίωνα, όπου μπήκε στο ματς ως αλλαγή. 

Ο τεχνικός του ΠΟΑ μίλησε στο Primesport.gr για το παιχνίδι απέναντι στην Βόνη, όπου τόνισε ότι όλες οι ομάδες που έρχονται στο Ατσαλένιο παίζουν καθολική άμυνα και είναι δύσκολο να τις διασπάσεις, ωστόσο οι παίκτες του έχουν δείξει μέχρι τώρα ότι τα καταφέρνουν και έχουν πετύχει νίκες με ανατροπή. Παράλληλα ο έμπειρος κόουτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Βόνη, αναφέροντας ότι έχει κάνει αξιόλογη πορεία και η ομάδα του θα πρέπει να είναι πειθαρχημένη και σοβαρή για να καταφέρει να κερδίσει. 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θέλουμε να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο το έτος. Η ομάδα της Βόνης έχει κάνει αξιόλογη πορεία και πρόκειται για έναν καλό αντίπαλο όπου πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι για να πάρουμε τη νίκη. Στο Ατσαλένιο όσες ομάδες έρχονται παίζουν καθολική άμυνα και είναι πολύ δύσκολο να διασπάσεις τις άμυνες τους. Είναι πολύ δύσκολο κάθε φορά να διασπάσεις άμυνα 10 ποδοσφαιριστών αλλά οι παίκτες μου έδειξαν στα προηγούμενα παιχνίδια ότι μπορούν να το κάνουν και να πετύχουν νίκη με ανατροπή δείχνοντας έτσι χαρακτήρα και την πίστη τους στις ικανότητες της ομάδας. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος και να έχουμε μία καλή χρονιά».