Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πίτσος: «Βρισκόμαστε σε καλό φεγγάρι – Εξαιρετική ομάδα ο Α.Ο Υπάτου»

Χωρίς κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο Υπάτου ο Ερμής Ζωνιανών. Διαβάστε τι δήλωσε πριν την αναχήρηση της ομάδας για τον Πειραιά και μετέπειτα στη Θήβα, ο Μηνάς Πίτσος.

Με κενό απουσιολόγιο και ανεβασμένη την ψυχολογία μετά από τη σπουδαία νίκη επί του Ατρομήτου Πειραιά, πηγαίνει στη Θήβα ο Ερμής Ζωνιανών, για να κοντραριστεί με τον Α.Ο Υπάτου, σε ένα παιχνίδι που ορίστηκε για τρίτη φορά, μετά τις δύο αναβολές που προηγήθηκαν.

Για το εξαιρετικής σημασίας παιχνίδι της Τετάρτης, ο Μηνάς Πίτσος μίλησε στο Primesport.gr αναφέροντας ότι: «Πάμε σε ένα παιχνίδι μετά από καιρό, με ανεβασμένη ψυχολογία, μετά τη νίκη με καλή εμφάνιση επί του Ατρομήτου Πειραιά, που μας έδωσε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Παίζουμε με ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο, που όπως αποδεικνύεται και στην γενική κατάταξη, είναι μία εξαιρετική ομάδα, η οποία έχει μία πολύ δύσκολη έδρα. Εμείς όμως οφείλουμε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να διαχειριστούμε και την κούραση, καθώς έχουμε παιχνίδι – ντέρμπι με την Επισκοπή την Κυριακή. Νομίζω ότι βρισκόμαστε σε καλό φεγγάρι και αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα διεκδικήσουμε να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς, που μπορούν να αποδειχθούν ιδιαίτερα πολύτιμοι για την συνέχεια.»