Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παλιανή – Αετός Ανωγείων 3-3: Ματσάρα που τα είχε όλα εκτός από νικητή!

Σε ένα απίστευτο παιχνίδι που διεξήχθη στο Βενεράτο, Παλιανή και Αετός Ανωγείων αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 3-3.

Τρελό ματς με τον Αετό Ανωγείων που προηγήθηκε με 2-0, να βλέπει την Παλιανή να φέρνει τούμπα το ματς σε 3-2 αλλά και να βρίσκει τα ψυχικά αποθέματα για να σκοράρει στα τελευταία λεπτά,  για να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας στην έξοδο του στο Βενεράτο, με το 3-3 να είναι το τελικό σκορ.

Το ματς

Ο Αετός Ανωγείων μπήκε δυνατά στο ματς και με τον Γ. Κονιό πήρε το προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 13ο λεπτό.

Μάλιστα οι παίκτες του Χάρη Αρμουτάκη πέτυχαν και ένα δεύτερο τέρμα με τον Κανταρτζή να το σημειώνει στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης.

Το πρώτο καλός μέρους του αγώνα για τον Αετό, διαδέχθηκε η αντεπίθεση από πλευράς Παλιανής, με τον Στέλιο Φουντουλάκη να μειώνει στο επόμενο αμέσως λεπτό σε 1-2, διαμορφώνοντας το σκορ ημιχρόνου στο Βενεράτο.

Το γκολ αυτό έδωσε φτερά στα πόδια στους παίκτες του Στάθη Κορνάρου, με τον Κοσμαδάκη λίγα λεπτά μετά το σφύριγμα της επανάληψης να ισοφαρίζει σε 2-2 στο Βενεράτο.

Ωστόσο η Παλιανή κατάφερε να κάνει και την ολική ανατροπή στο ματς, με τον Ζαϊμάκη να το φέρνει τούμπα σκοράροντας στο 70′ για το 3-2.

Παρόλα αυτά και ο Αετός είχε τα ψυχικά αποθέματα, να κάνει τη δική του επιστροφή στο ματς, φέρνοντας το και πάλι στα ίσια, με τον Άγγελο Σπαχή που είχε περάσει ως αλλαγή νωρίτερα, να πετυχαίνει το 3-3, το οποίο ήταν το τελικό σκορ.

Παλιανή (Στάθης Κορνάρος): Καραλής, Φουντουλάκης, Σπινθουράκης, Αργυρούδης, Σπινθουράκης Ε. Φουντουλάκης Σ., Παντελίδης, Μανιαδάκης, Κοσμαδάκης, Βιτσαράς, Ζαϊμάκης

Αετός Ανωγείων (Χάρης Αρμουτάκης): Σκουραδάκης, Κλάδος, Κονιός, Χανιωτάκης, Κωνσταντάκης, Ζωνάκης, Σπαχής, Δεληγιαννίδης, Κανταρτζής, Οικονομάκης, Δρίτσας