Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παλιανή: “Ανεκδιήγητος διαιτητής – Αν έχει φιλότιμο να ζητήσει αύριο εξαίρεση από τα ματς της Παλιανής”

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Παλιανής

Η Παλιανή εξέδωσε ανακοίνωση για την απόδοση της διαιτητικής τριάδας της αναμέτρησης με τον Άγιο Δημήτριο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ήρθε και για μας το πλήρωμα. του χρόνου να κάνουμε για πρώτη φορά στην ιστορία μας δημόσια διαμαρτυρία για την απόδοση της διαιτητικής τριάδας στο παιγνίδι μια κατηγορία που παίζαμε σήμερα στο γήπεδο μας με την ομάδα του Αγ Δημητρίου.

Εκφραζουμε την έντονη δυσαρέσκεια μας γιατί δύο έμπειροι διαιτητές που είχαν χρέη εποπτών δεν βοήθησαν στο παραμικρό την αποφυγή από ολέθρια σφάλματά που έκανε ένας ανεκδιηγητος διαιτητής.

Τι να πρωτοαναφερει κανείς. Για να την κόκκινη μαρς τελευταίου παίκτη στην αρχη του παιγνιδιού για το πέναλτι που παραδέχτηκαν στο ημίχρονο οι αντίπαλοι..ας μας απαντήσει ο διαιτητής γιατί μετα το 75 κ με το σκορ 1-3 έπαιξε 50-50 το παιγνίδι..έχουμε τόσα αμέτρητα γιατί να ρωτήσουμε αλλά απάντηση δε θα πάρουμε.

Το ξέρουμε ότι έχει γίνει αδυναμία το ότι ήμαστε φιλόξενοι κ ήσυχη ομάδα .. δηλώνουμε ότι έτσι θα συνεχίσουμε…Θα παρακαλέσουμε τον εν λόγω διαιτητή αν έχει λίγο φιλότιμο να ζητησει αύριο εξαίρεση από τους αγώνες της Παλιανής δια παντός.Κ αν δε το κάνει θα το κάνουμε εμείς τητην Τριτη.

Οσο για τους επόπτες τι να πούμε..είναι κρίμα να μην βοηθατε το ποδόσφαιρο μετά από τόση πείρα κ εμπειρία που κουβαλάτε…