Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παλικαρίσια ισοπαλία για τον Ο.Φ.Ιεράπετρας στα Περβόλια απέναντι στα Χανιά (1-1)

Μια παλικαρίσια ισοπαλία (1-1) κατάφερε να αποσπάσει την Παρασκευή το μεσημέρι στα Περβόλια ο Ο.Φ.Ιεράπετρας απέναντι στα Χανιά σε ματς για την 26η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Super League 2. 

H ισοπαλία αυτή αποκτά σημαντικό χαρακτήρα για την ομάδα της Ιεράπετρας καθώς ο Ο.Φ.Ι αγωνίστηκε από το 38΄με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Στάμου με απευθείας κόκκινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα του Στάμου πάνω στον Μπουρσέλη.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ο Ο.Φ.Ιεράπετρας κατάφερε να προηγηθεί με 0-1 πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου με σουτ του Μούλερ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Τα Χανιά κατάφεραν με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 48΄να ισοφαρίσουν σε 1-1 με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας τον Μάναλη αλλά παρά την πίεση που άσκησαν στην εστία του Τζελέπη το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος με τον Ο.Φ.Ιεράπετρας να αποσπά μια παλικαρίσια ισοπαλία που την κρατάει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι κυριότερες φάσεις

3’ Ο Μίλερ πιάνει το σουτ από το ύψος της περιοχής, μπλοκάρει ο Καλογεράκης
7’ Σουτ του Τσέλιου με το αριστερό μέσα από την περιοχή, μπλοκάρει ο Τζελέπης
36’ Πλασέ Μπουρσέλη μέσα από την περιοχή και υπό καλές προϋποθέσεις, μπλοκάρει ο Τζελέπης
39’ Κόκκινη κάρτα στον Στάμου για αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Μπουρσέλη
45+1’ Σουτ του Μίλερ έξω από την περιοχή και 0-1.
47’ Συρτή σέντρα Κατσούρι από τα δεξιά, το σουτ του Τσέλιου κοντράρει σε αμυντικό, αλλά αυτό του Μάναλη καταλήγει στα δίχτυα (1-1).
71’ Γυριστό του Ιατρούδη φεύγει πάνω από τα δοκάρια
73’ Σέντρα Λεμονή, ο Μάναλης τσιμπάει την μπάλα αλλά καταλήγει ελάχιστα άουτ
89’ Ξαφνικό σουτ του Μίλερ μπλοκάρει ο Καλογεράκης
90+1’ Κάθετη για τον Μάναλη ο οποίος πλασάρει στη κίνηση, σε κόρνερ με τα πόδια ο Τζελέπης
90+1’ Από το κόρνερ, ο Μπάτζιος πιάνει την κεφαλιά, η μπάλα έχει κατεύθυνση προς την εστία, οι αμυντικοί διώχνουν με τον Ιατρούδη στην εξέλιξη της φάσης να πλασάρει άουτ

Διαιτητής: Νίκος Χρονάς (Αχαΐας) Βοηθοί: Βλαχάκης Γιώργος – Δασκαλομαρκάκης Γιώργος (Ρεθύμνου) 4ος:Μόσχου Δημήτρης (Λασιθίου)

Χανιά (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Κατσούρι (71’ Μπουτσάκης), Μπάτζιος, Σέχου, Ρότσα (46’ Σερβιλάκης), Λεμονής, Τσέλιος, Μπουρσέλης, Μανουσάκης (46’ Ιατρούδης), Κόλα (63’ Κοκκίνης) Μάναλης

ΟΦΙ (Βαγγέλης Στουρνάρας): Τζελέπης, Στάμου, Μίλερ (90+3′ Χιμένεθ), Τσορνομάζ, Βουό, Κατάλντι, Καρδάρης, Ζήσης, Καζάου (82’ Καζάου), Καραμπέτσος (71’ Καλλιτσουνάκης), Ντέτλερ