Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παλικαρίσιος βαθμός για τον ΟΦΙ στη Νέα Σμύρνη, 1-1 με τον Απόλλωνα!

Ο ΟΦΙ πήρε παλικαρίσιο βαθμό στη Νέα Σμύρνη, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Απόλλωνα στο  πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη παρότι έμεινε πίσω στο σκορ με γκολ του Μωραΐτη στο 62′, δεν τα παράτησε και με ένα εντυπωσιακό γκολ του Κατάλντι ισοφάρισε στο 82′ για το τελικό 1-1.

Πρώτη καλή ευκαιρία στον αγώνα για τον ΟΦΙ με τον Μαραθωνίτη να μην εκμεταλλεύεται την σέντρα του Μούλερ από δεξιά.

Στο 28′ ήρθε η απάντηση από πλευράς «Ελαφράς Ταξιαρχίας» όταν Κουάδρα υποχρέωσε τον Κυρίτση σε μεγάλη απόκρουση με σουτ έπειτα από σέντρα του Περέιρα.

Στο 34′ ένα κακό σουτ του Μωραΐτη πέρασε άουτ, με τον Κυρίτση να χρειάζεται να επέμβει ξανά, αποκρούοντας εντυπωσιακά το σουτ του Φατιόν στο 40′, στην τελευταία αξιόλογη φάση του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη όπως και στο πρώτο ημίχρονο απείλησε πρώτος ο ΟΦΙ με τον Μηλιώτη να μην αξιοποιεί την εξαιρετική πάσα του Βουό, καθώς ο Κότσαρης τον ανέκοψε.

Στην επόμενη κιόλας φάση στο ματς ο Απόλλων πήρε το προβάδισμα με τον Μωραΐτη στο 62′.

Στο 81′ ο Καζάου προειδοποίησε, για να έρθει ένα λεπτό αργότερα ο Κατάλντι να πετύχει την ισοφάριση με άπιαστο σουτ στο παραθυράκι του Κότσαρη.

Παρότι οι δύο ομάδες προσπάθησαν να σκοράρουν για να πάρουν τη νίκη κάτι τέτοιο δεν συνέβη, με τον ΟΦΙ να αποσπά τον βαθμό της ισοπαλίας στη Νέα Σμύρνη από τον Απόλλωνα.

Απόλλων Σμύρνης: Κότσαρης, Λούι, Ντομίνγκες, Πατάπης, Κοροβέσης, Φατιόν, Μουστακόπουλος, Κουάντρα (56′ Χαλίμι), Μωραΐτης, Σαντάτ, Περέιρα (65′ Ερέρα)

ΟΦΙ: Κυρίτσης, Καραγιάννης, Στάμου, Ζήσης, Ντέτλερ, Τσόρνομαζ, Κατάλντι, Μίλερ, Βουό, Καζού Μπλανκ (84′ Ίτσιος), Μαραθωνίτης (54′ Μηλιώτης. 92′ λ.τ Καραμπέτσιος)