Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παλικαρίσιο διπλό για τον Ο.Φ.Ιεράπετρας των 13 παικτών μέσα στην Ηλιούπολη (2-3)

Τι και αν πήγε με 13 παίκτες και αρκετούς πιτσιρικάδες σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της Super League 2 ο τρομερός φέτος Ο.Φ.Ιεράπετρας κατάφερε να φύγει με ένα σπουδαίο διπλό κερδίζοντας με 2-3 την Ηλιούπολη για την 30η και τελευταία αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου. 

Έτσι έκλεισε ιδανικά η καλύτερη σεζόν του Ο.Φ.Ιεράπετρας στην κατηγορία όπου αν δεν υπήρχαν τα οικονομικά προβλήματα θα μπορούσε να τερματίσει ακόμη ψηλότερα αν και η θέση που κατέλαβε αποτελεί από μόνη της μια τεράστια επιτυχία για το Λασιθιώτικο ποδόσφαιρο.

Το ματς 

Στην αρχή του αγώνα, η Ηλιούπολη είχε το πάνω χέρι στον αγώνα και είχε σουτ στο 28′ λεπτό με τον Δημητριάδη, ενώ ο ΟΦ Ιεράπετρας είχε ευκαιρία με το δυνατό συρτό σουτ με τον Ίννο. Η Κρητική ομάδα έκανε το 1-0 με το γκολ του Μούλερ στο 35′ λεπτό, το οποίο ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
 
Οι “ασπρόμαυροι” ανέβασαν ρυθμό στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου και έκαναν το 2-0 με το γκολ του Καζάου στο 54′ λεπτό. Η Ηλιούπολη βρήκε άμεση απάντηση με το γκολ του Μπαστακού στο 59′ λεπτό, κάνοντας το 2-1. Κοντά στην ισοφάριση με το σουτ του Βασιλείου ήταν οι γηπεδούχοι, αλλά δεν το κατόρθωσαν. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 3-1 στο 74′ λεπτό με το γκολ του Παπαδάκη. Οι γηπεδούχοι μείωσαν εκ νέου με την εύστοχη εκτέλεση φάουλ του Δημητριάδη στο 86′ λεπτό. Ο ΟΦ Ιεράπετρας νίκησε εκτός έδρας την Ηλιούπολη με 3-2.

Ηλιούπολη (Παντέλης): Πολίτης, Ζιούλης, Ντόη (57′ Χέμπερτ), Κωστόπουλος, Λαζαρίδης (57′ Γεωργιάδης), Μπαξεβάνος, Κρέτσι, Δημητριάδης, Βασιλείου, Άντο, Μπαστακός.

ΟΦ Ιεράπετρας (Ξηροφώτος – Στουρνάρας): Τζελέπης, Κάρδαρης, Κόκας, Ζήσης, Καλλιτσουνάκης, Ίννος, Μούλερ (90′ Νεόπουλος), Μπλανκ Καζάου, Ε. Παπαδάκης, Τσόφλιας (46′ Φ. Παπαδάκης), Καραμπέτσος.

Με πληροφορίες από το Liganews.gr