Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παναθηναϊκός: Στην αποστολή με Άγιαξ ο Ιωαννίδης, εκτός ο Βαγιαννίδης

Ο Ντιέγκο Αλόνσο συμπεριέλαβε τον Φώτη Ιωαννίδη στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον πρώτο αγώνα με τον Άγιαξ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, με τον Γιώργο Βαγιαννίδη να μένει εκτός.

Ο Παναθηναϊκός μετράει ήδη αντίστροφα για την πρώτη μάχη του με τον Άγιαξ στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League (8/8, 21:00, COSMOTE SPORT 1 HD, ), με τους πράσινους να κανουν το απόγευμα της Τετάρτης την τελευταία τους προπόνηση ενόψει της μάχης με τους Ολλανδούς.

Ακολούθως, ο Ντιέγκο Αλόνσο άνοιξε τα χαρτιά του ενόψει του αγώνα καθώς γνωστοποίησε την αποστολή των πρασίνων, με τον Φώτη Ιωαννίδη να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε, και τον άφησε εκτός από τα ματς με την Μπότεφ, και να τίθεται στη διάθεση του Ουρουγουανού.

Αντίθετα, εκτός έμειναν τόσο ο Γιώργος Βαγιαννίδης όσο και ο Γιώργος Νίκας που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, καθώς και ο νεοαποκτηθέντας από την Άιντραχτ, Φίλιπ Μαξ.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού για τον Άγιαξ:

Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Λημνιός, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Μπάλντοκ, Βιλένα, Αράο, Κάτρης

#Sport 24