Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΠΑΝΟΜ: Έγινε το πρώτο Δ.Σ με παρόντα τον Μανώλη Κατσούλη – Έρχονται νέες εντάξεις στο Δ.Σ

Το πρώτο συμβούλιο του ΠΑΝΟΜ μετά το τέλος της αγωνιστικής σεζόν 2022-23 πραγματοποιήθηκε με τον Μανώλη Κατσούλη να δίνει το παρών, το βράδυ της Δευτέρας.

Η ποδοσφαιρική χρονιά για τον ΠΑΝΟΜ έλαβε τέλος το απόγευμα της 30ης Απριλίου και στον αγώνα με τον ΠΟΑ και πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται για το χτίσιμο της νέας σεζόν.

Το βράδυ της Δευτέρης πραγματοποιήθηκε συμβούλιο στην ομάδα των Μαλίων, μεταξύ των παρόντων και ο προπονητής της ομάδας, Μανώλης Κατσούλης.

Μέσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και η παραμονή του φέρελπι προπονητή, ωστόσο αυτό αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

Το βάρος στην κουβέντα που έγινε, έπεσε στο φιλολογικό για την ώρα ενδιαφέρον κάποιων ανθρώπων να συμμετάσχουν στα διοικητικό κομμάτι της ομάδας, ούτως ώστε να βάλουν και εκείνοι το λιθαράκι τους προκειμένου, ο ΠΑΝΟΜ να εμφανιστεί ακόμη πιο δυνατός τη νέα χρονιά που έρχεται.

Ωστόσο κι αυτό αναμένεται να ξεκαθαρίσει στην Γ.Σ που επρόκειτο να γίνει το επόμενο διάστημα, όπου το ενδιαφέρον θα είναι πιο… χειροπιαστό.