Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πανό αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό & συνθήματα για Ευαγγελισμό και Βενιζέλειο από τον Τηγανίτη!

Ο Τηγανίτης πέραν από το αγωνιστικό κομμάτι με το Λίντο πέρασε τα δικά του μηνύματα

Ο Τηγανίτης αντιμετώπισε το Σάββατο στο Λίντο την Δόξα Ηρακλείου την οποία και κέρδισε με σκορ 4-2, όμως το αγωνιστικό έμεινε σε δεύτερη μοίρα με την ομάδα του Τηγανίτη να μπαίνει στο γήπεδο με πανό στήριξης στον Παλαιστινιακό λαό και κατά την διάρκεια του αγώνα να ακούγονται συνθήματα για την κατάληψη του Ευαγελλισμού και το κλείσιμο του Βενιζέλειου.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Χθες είχαμε αγώνα στο Λίντο.

Στα αγωνιστικά καταφέραμε να ανοίξουμε το σκορ λίγο μετά το 30’ με μια ωραία συνεργασία, ενώ διπλασιάσαμε τα τέρματα μας μετά το 40’ με παρόμοιο τρόπο, με το 2-0 να είναι σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ανεβάσαμε και άλλο τη διαφορά με ένα πανέμορφο γκολ που ‘κρέμασε’ τον τερματοφύλακα, ενώ γύρω στο 65’ πάλι από συνεργασία των παικτών μας σκοράραμε για το 4-0.

Στη συνέχεια, η Δόξα Ηρακλείου ανέβασε ρυθμούς και κατάφερε να μειώσει σε 4-2, με μια όμορφη ανάπτυξη της και ένα πέναλτι. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι σε ένα σημείο του παιχνιδιού κακώς δεν δόθηκε κ ένα ακόμα πέναλτι για την αντίπαλη ομάδα.

Στα πιο σοβαρά της χθεσινής ημέρας οι παίκτες μας μπήκαν στο γήπεδο με πανο αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό.

Επίσης σε ένα σημείο του αγώνα, και στο τέλος, φωνάξαμε συνθήματα αλληλεγγύης στην κατάληψη Ευαγγελισμού, όπως και συνθήματα για το σχέδιο του κράτους για την υποβάθμιση της δημόσιας υγείας και το κλείσιμο του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.

Σήμερα μετά τις 18:00, καφενείο και συλλογική κουζίνα στο στέκι