Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΠΑΟΚρουσώνα: “Δεν πρέπει να λείψει κανείς από αυτή την μεγάλη γιορτή το Final 4 “

To δικό της κάλεσμα προς τον κόσμο του Κρουσώνα για να δώσει δυναμικό παρών στον ημιτελικό του Final 4 του Κυπέλλου ΕΠΣΗ με αντίπαλο το Ασήμι έκανε η διοίκηση της ομάδας του ΠΑΟΚρουσώνα καλώντας τους φιλάθλους του χωριού να δώσουν βροντερό παρών στη συγκεκριμένη αναμέτρηση για να έρθει η πολυπόθητη πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. 
 
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του ΠΑΟΚρουσώνα αναφέρει: 
 
“Φίλες και φίλοι του ΠΑΟΚ της καρδιας μας το 2ο final four του κυπελλου της Ε.Π.Σ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ έφτασε ! Η ομαδα μας την Παρασκευή 5/2/23 στις 17:00 στο γηπεδο του ΖΑΡΟΥ θα διεκδικήσει το ένα από τα δυο εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό με αντίπαλο το. ΑΣΗΜΙ !
 
Η παρουσία όλων εμάς , και το χειροκρότημα μας , πρέπει να γίνουν ο 12ος παίχτης που θα μας οδηγήσουν σε άλλη μια νίκη στην συγκεκριμένη διοργάνωση στέλνοντας την ομάδα μας στον μεγάλο τελικό της Κυριακής ! Από αυτήν την μεγάλη γιορτή του Ηρακλειωτικου ποδοσφαίρου δεν πρέπει να λείψει κανείς !
 
Άλλωστε η κοινωνία του ΚΡΟΥΣΩΝΑ έχει δείξει άπειρες φορές την αγάπη της για το καμάρι της, τον δικό της ΠΑΟΚ , τον ΠΑΟΚ που δεκαετίες τώρα
μας κάνει να αισθανόμαστε και να είμαστε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ !”