Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Από πεντάρα σε πεντάρα ο ΠΑΟ Κρουσώνα, με πρωταγωνιστή Κουράκη!

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον ΠΑΟ Κρουσώνα, ο οποίος χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες επιβλήθηκε των Δειλινών με 5-1, με τον Άκη Κουράκη να σκοράρει και πάλι δύο φορές!

Λίγο πριν την συμπλήρωση είκοσι λεπτών, το συγκρότημα του Βασίλη Κρασανάκη εκμεταλλεύτηκε την υπεροχή του και άνοιξε το σκορ, όταν έπειτα από κόρνερ, ο Κανδηλάκης έπιασε την κεφαλιά και την έστειλε στα δίχτυα του Τζόι για να ανοίξει το σκορ.

Ίδιο σκηνικό είκοσι λεπτά αργότερα, με τον Σηφάκη αυτήν την φορά να πηδάει πιο ψηλά από όλους και να κάνει το 2-0, με τον Κουράκη δύο λεπτά αργότερα να σουτάρει και να κάνει το 3-0.

Δευτερόλεπτα πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια, ο Γαρεφαλάκης με δυνατό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, οι Κρουσανιώτες συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό με τον Κουράκη στο 53′ να σουτάρει και να κάνει το 5-0.

Ο ρυθμός του παιχνιδιού σταδιακά έπεφτε, δεδομένου ότι την Τετάρτη υπάρχει η 3η αγωνιστική, με τα Δειλινά να καταφέρνουν να μειώσουν σε 5-1, με τον Ρεμούνδο να πετυχαίνει το πρώτο γκολ των «πράσινων» στην φετινή σεζόν.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Β. Κρασανάκης): Βλαχάκης, Κουτσογιαννάκης, Μαυροειδής (32 λ.τ Στεφανάκης), Παπαδιός, Κανδηλάκης, Σηφάκης, Γιαλυτάκης, Κουράκης, Ανωγειανάκης, Μεταξάκης, Γιανναδάκης

Δειλινά (Μ. Μιχελάκης – Χ. Αρμουτάκης): Τζόι, Χασουράκης, Δρακωνάκης, Ρέππας, Χεράκης, Νικητόπουλος, Ορφανός, Μιχελάκης, Μάρθαας, Κεφαλούκος, Ρεμούνδος