Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παπακώστας: “Είναι αποτέλεσμα που αν επενδύσουμε σε αυτό θα καταφέρουμε το στόχο μας – Αξίζουν συγχαρητήρια και στον προκάτοχο μου”

Οι δηλώσεις του Απόστολου Παπακώστα μετά την σπουδαία νίκη επί του Ρωμανού

Για πίστη και πάθος παρά τις πάρα πολλές απουσίες που είχε η ομάδα του μίλησε στις δηλώσεις του ο προπονητής των Μοιρών, Απόστολος Παπακώστας, ο οποίος τόνισε ότι αξίζουν μόνο συγχαρητήρια οι παίκτες του αλλά και ο προκάτοχος του στον πάγκο των Μοιρών καθώς έχει πολύ μεγάλο μερίδιο σε αυτό που παρουσιάζει η ομάδα.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του τεχνικού των Μοιρών:

“Όταν αγωνίζεσαι με τόσα πολλά προβλήματα και πας στο γήπεδο με δεκατρείς ποδοσφαιριστές, κάνεις δύο αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών μέχρι το 55′ και αυτοί που ήταν παρών βγάλανε τόσο πάθος και πίστη για αυτό το αποτέλεσμα δεν έχεις παρά μόνο να τους δώσεις συγχαρητήρια!

Είναι ένα αποτέλεσμα το οποίο αν σκύψουμε τα κεφάλια και επενδύσουμε πάνω σε αυτό στα επόμενα παιχνίδια πιστεύω ότι θα καταφέρουμε το στόχο μας.

Επίσης θα ήθελα να πω ότι για την δουλειά που έχει γίνει σε αυτή την ομάδα έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ο προηγούμενος προπονητής και του αξίζουν και αυτουνού συγχαρητήρια για αυτό που παρουσιάζει η ομάδα σήμερα.”