Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παπακώστας: «Να δώσουμε αυτή την κρίσιμη μάχη, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα»

Μετά τη σπουδαία νίκη-βαθμολογική ανάσα κόντρα στον Ρωμανό, οι Μοίρες πάνε με… άλλο αέρα ν’ αντιμετωπίσουν την Τύλισο εκτός έδρας.Τα τελευταία αγωνιστικά νέα των Μεσαριτών και οι δηλώσεις του Απόστολου Παπακώστα στο Primesport.gr.

Η νίκη κόντρα στον Ρωμανό έδωσε… οξυγόνο στις Μοίρες και παράλληλα την απαραίτητη αγωνιστική ανάταση στους παίκτες του Απόστολου Παπακώστα ενόψει της τελευταίας ευθείας στο πρωτάθλημα.

Την εβδομάδα τούτη που διανύουμε οι Μεσαρίτες θα έχουν την ευκαιρία σε περίπτωση νίκης μέσα στην Τύλισο, να ξεκαθαρίσουν το τοπίο όσον αφορά την παραμονή τους στην κατηγορία, αφού η διαφορά τους με την ζώνη του υποβιβασμού θα ανέλθει στους 8 βαθμούς.

Ακόμη και η ισοπαλία μπορεί να δώσει ένα “μαξιλαράκι” στις Μοίρες, παρόλα αυτά μία ήττα στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι πιθανόν να βάλει την ομάδα σε σοβαρούς μπελάδες, αφού η Τύλισος θα την πλησιάσει στο -2.

Για το παιχνίδι με την ομάδα του Μαλεβιζίου δεν υπολογίζονται σίγουρα οι Λίλος και Χαλκιαδάκης, την ώρα που θα κάνουν αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβουν, οι Στέλιος και Αλέκος Καργάκης καθώς και οι Φανουράκης – Ζωγραφάκης.

Ο Απόστολος Παπακώστας σε τοποθέτηση του στο Primesport.gr δήλωσε πως στο σημείο που έχει φτάσει το πρωτάθλημα δεν υπάρχει παιχνίδι που να μπορείς να μην είσαι συγκεντρωμένος, πλέκοντας παράλληλα το εγκώμιο της Τυλίσου, καθώς εξέφρασε την άποψη του ότι πρόκειται για αξιόλογη ομάδα που αδικείται από τη βαθμολογική της θέση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: