Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παπαματθαιάκης: «Η διοίκηση του Αλμυρού παρέχει τα πάντα – Ταμείο στο φινάλε»

Το δικό του σύνθημα για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Απόλλωνα Ευπαλίου για την 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας έδωσε ο τεχνικός του Αλμυρού Μανώλη Παπαματθαιάκη. Ο Έλληνας προπονητής μέσω της Mikriliga.com στάθηκε στην βοήθεια της διοίκησης για την ενίσχυση της ομάδας, το παιχνίδι που ακολουθεί για το Κύπελλο, ενώ ξέκοψε κάθε κουβέντα περί μεταγραφής.

«Η προσοχή μας είναι στο παιχνίδι που έρχεται. Επειδή όλα τα παιχνίδια του Κυπέλλου είναι ιδιαίτερα και καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη, όλα θέλουν προσοχή και πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι. Δεν θα σταθώ στο πρόγραμμα μετά καθώς έχουμε το μυαλό μας μόνο στο συγκεκριμένο παιχνίδι» είπε σχετικά με την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Ευπαλίου ο Παπαματθαιάκης.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ενίσχυση της ομάδας στο φετινό μεταγραφικό παζάρι: «Έχουμε κάνει πολύ καλές κινήσεις. Θέλουμε χρόνο. Έχουμε προγραμματίσει την ομάδα να παίξει αυτά τα παιχνίδια που θα μας βοηθήσουν να βρουμε τον ρυθμό μας και να μπούμε δυνατά στο ξεκίνημα της Γ’ Εθνικής».