Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παπαματθαιάκης: «Μεγάλα παιχνίδια κάθε Κυριακή μεταξύ μεγάλων αντιπάλων»

Ο τεχνικός της Επισκοπής, Μανώλης Παπαματθαιάκης σχολιάζει στο Primesport.gr την κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Ο έμπειρος κόουτς αναφέρθηκε και στην πρεμιέρα όπου η ομάδα του θα υποδεχθεί τον Απόλλων Σμύρνης, τονίζοντας ότι θα είναι το δυσκολότερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών στην Γ’ Εθνική και ότι κάθε Κυριακή θα βλέπουμε μεγάλα παιχνίδια μεταξύ μεγάλων αντιπάλων. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Με σιγουριά θα είναι το δυσκολότερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών στην Γ’ Εθνική. Κάθε Κυριακή θα έχουμε μεγάλα παιχνίδια μεταξύ μεγάλων αντιπάλων. Πραγματικά είναι ένας όμιλος με  πολύ καλές ιστορικές και ποιοτικές ομάδες. Θα υπάρχει μεγάλος συναγωνισμός τόσο για την πρώτη θέση αλλά και για τις θέσεις του υποβιβασμού γιατί είναι πάρα πολλές. Όσον αφορά την δική μας πρεμιέρα είναι απέναντι σε μία πολύ ιστορική και μεγάλη ομάδα και αναμένεται ένα μεγάλο και ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ομάδες που από την Β’ Εθνική θα ξαναβρεθούν στην Γ’ Εθνική. Είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για στόχους γιατί είμαστε ακόμα στην αρχή της διαμόρφωσης του ρόστερ αλλά αυτή η ομάδα έχει dna για να βρίσκεται πάντα ψηλά. Νομίζω πως είναι μία χρονιά όπου όλες οι ομάδες θα ξεκινήσουν να φτιάχνουν δυνατό σύνολο. Φέτος ο πρώτος στόχος είναι να σώσεις την χρονιά και μετά ότι καλύτερο μπορείς να κυνηγήσεις. »