Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Παρέλαση» στο Γάζι από τη Φαιστό

Η Φαιστός δεν είχε πρόβλημα να ξεπεράσει το εμπόδιο των Νέων Αλμυρού, επικρατώντας με 0-6 για την 25η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Από δύο γκολ Πρένγκα και Φιντικάκης για τους Μεσαρίτες, με τους Γιάννη και Λευτέρη Παπαδάκη να πετυχαίνουν από ένα γκολ στην άνετη επικράτηση της ομάδας τους στο Γάζι, με τους Νέους Αλμυρού έπειτα κι από αυτό το αποτέλεσμα να αποχαιρετούν την κατηγορία.

Έχοντας τον ρόλο του φαβορί τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του ματς, η Φαιστός κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 22ο λεπτό με γκολ του Πρένγκα.

Αυτό το γκολ έδωσε “φτερά” στα πόδια των παικτών του Γιάννη Νικολιδάκη, οι οποίοι κατάφεραν μέχρι το 35′ να φτάσουν τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Αρχικά, στο 31′ ο Φιντικάκης με πλασέ έκανε το 2-0 για να έρθει ο Γιάννης Παπαδάκης με τη βοήθεια του δοκαριού να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-0 στο 35′.

Ένας άλλος Παπαδάκης, ο Λευτέρης ήταν αυτός που από την “άσπρη βούλα” έκανε το 4-0, αξιοποιώντας το πέναλτι που κέρδισε στιγμές νωρίτερα ο Σκαντζάκης.

Ίδιο σκηνικό στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης, με τον Φιντικάκη και πάλι να σκοράρει για το 5-0 στο 55′ σε τετ-α-τετ με τον Ανταλουδάκη τον οποίο και πέρασε, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα σε κενή εστία.

Το τελικό 0-6 στο Γάζι πέτυχε ο Κιούπι Πρένγκα, ο οποίος πέρασε με τη σειρά του τον τερματοφύλακα των Νέων Αλμυρού και πλάσαρε εύστοχα, γράφοντας τον επίλογο της αναμέτρησης.

NEOI ΑΛΜΥΡΟΥ (Νίκος Μυλωνίδης): Ανταλουδάκης, Ρεμυδιανάκης, Βασιλάκης, Καλλιάρος, Γρινιεζάκης, Μουρτζάκης, Στρατάκης, Μποάνγκα, Παπαδάκης, Μαυρογιάννης, Βιτσαξάκης

ΦΑΙΣΤΟΣ (Γιάννης Νικολιδάκης): Σταυρουλάκης, Σκαντζάκης, Νικηφοράκης, Παπαδάκης, Ντρέκα, Παπαδάκης, Γρηγοράκης, Άλλα (30′ λ.τ Παπαδάκης Ε.), Παπαδάκης, Φιντικάκης, Κιούπι