Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παρί Σεν Ζερμέν και… γκολ οδηγούν στο 4.84!

Βραδιά Ευρώπης με αρκετά μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον 

Ώρα Ευρώπης και Champions League σήμερα, Τρίτη (28/11), με αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στο πρόγραμμα καθώς έχουμε φτάσει στην 5η και προτελευταία αγωνιστική των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Πλέον το κίνητρο παίζει σημαντικό ρόλο στα παιχνίδια και πρέπει να ελέγξουμε όλες τις παραμέτρους ώστε να φτάσουμε στις τελικές επιλογές για το κουπόνι της ημέρας.

Για σήμερα επιλέξαμε μία τριάδα αγώνων με γκολ και στήριξη στην Παρί που μας δίνει απόδοση 4.84.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας παρακάτω:

Φέγενορντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

Ο 5ος όμιλος είναι ένας αρκετά αμφίρροπος όμιλος με τις ομάδες να κοντράρονται ακόμη στα ίσα για τις δύο θέσεις που οδηγούν στην φάση των “16”.

Η Ατλέτικο είναι στην κορυφή με 8 βαθμούς και η Φέγενορντ βρίσκεται στην 3η θέση με 6 βαθμούς.

Όπως καταλαβαίνεται αυτόματα το κίνητρο είναι μεγάλο και για τους δύο συλλόγους.

Στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ τους στην Ισπανία το τελικό σκορ ήταν το 3-2 σε ένα “χορταστικό” ματς με γκολ και θέαμα.

Κάτι ανάλογο αναμένεται και σήμερα με την Ατλέτικο να έχει φοβερή επίθεση αλλά να κάνει λάθη πίσω που τις στοιχίζουν σε κάποια ματς.

Από την άλλη οι Ολλανδοί δεν είναι αμελητέα ποσότητα και θα το κυνηγήσουν μέχρι τέλους για την νίκη, που θα τους φέρει σε θέση πρόκρισης μία αγωνιστική πριν το φινάλε.

Πάμε λοιπόν με το goal/goal σε απόδοση 1.61.

Παρί Σεν Ζερμέν – Νιούκαστλ

Όμιλος “φωτιά”, ο 6ος, καθώς και οι τέσσερις ομάδες που τον απαρτίζουν έχουν ακόμη ελπίδες για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Σίγουρα η σημερινή αναμέτρηση στο Παρίσι μπορεί να κρίνει πολλά με την ομάδα του Μπαπέ να θέλει την τρίτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια εντός έδρας ώστε να φτάσει στις εννέα βαθμούς και να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στην πρόκριση, αν όχι να την πάρει σε περίπτωση δικής της νίκης και νίκης της Ντόρτμουντ κόντρα στην Μίλαν.

Σίγουρα οι Άγγλοι είναι μία πολύ καλή ομάδα, όμως έχουν χρόνια να παίξουν Ευρώπη και αυτός ο συνδυασμός διοργανώσεων δεν τους πάει και τόσο καλά καθώς δεν έχουν συνηθίσει του Τετάρτη – Κυριακή ακόμη, όπως δείχνουν τα αποτελέσματα.

Η Παρί δείχνει να βρίσκει τον εαυτό της και εντός έδρας μοιάζει πολύ δυνατή γεγονός που θεωρώ ότι θα επιβεβαιωθεί και σήμερα με τον Μπαπέ να την οδηγεί σε ένα ακόμη τρίποντο μέσα στην έδρα της.

Πάμε με τον άσσο σε απόδοση 1.66.

Μάντσεστερ Σίτι – Λειψία

Τελευταίο παιχνίδι που θα ασχοληθούμε είναι εκείνο της Μάντσεστερ Σίτι με την Λειψία.

Οι δύο ομάδες έχουν πανηγυρίσει ήδη την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού με τους γηπεδούχους να θέλουν τουλάχιστον την ισοπαλία σήμερα για να “κλειδώσουν” και την πρωτιά, ενώ από την άλλη η Λειψία θέλει νίκη για να τους φτάσει στην κορυφή και να κυνηγήσει την πρωτιά του ομίλου.

Οι Άγγλοι σίγουρα είναι το μεγάλο φαβορί και αναμένεται να κυριαρχήσουν, όμως έχουν αμυντικά κενά και δέχονται γκολ σχεδόν σε κάθε ματς.

Αυτό περιμένουμε να γίνει και σήμερα καθώς οι Γερμανοί έχουν μεγάλη ποιότητα από την μέση και μπροστά.

Το να σκοράρει η Σίτι θεωρείται δεδομένο, οπότε πάμε με το goal/goal σε απόδοση 1.80 ώστε να κλείσουμε την σημερινή μας τριάδα.

Αυτή είναι η στοιχηματική μας επιλογή για σήμερα ο καθένας φιλτράρει τις προτάσεις και διαλέγει όποια του αρέσει πάντα με σύνεση.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να έχουν μεταβληθεί όταν διαβάζεται αυτό το άρθρο με τον πάροχο που τις συλλέξαμε να είναι η bet365.