Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παραιτήθηκε ο προπονητής του Ατρόμητου Πειραιά

Απίστευτα τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα του Ατρόμητου Πειραιά. Η χθεσινή ανακοίνωση ήταν μόνο η αρχή για τα όσα αναμένεται να ακολουθήσουν αφού πριν από λίγο με δηλώσεις του ο Σταύρος Παπανδρέου έκανε γνωστό μέσω του soccerlive.gr ότι παραιτείται από την τεχνική ηγεσία.

Μάλιστα, όπως τόνισε, είναι η τριτη φορά που προχωράει σε αυτή τη κίνηση δείχνοντας ότι έχει πάρει την οριστική του απόφαση.

Αναλυτικά η δήλωση παραίτησης του Στ. Παπανδρέου: 

” Μετά τα γεγονότα τα οποία επικρατούν στο σύλλογο, την διοικητική αστάθεια και την υπολειτουργία της ομάδας σε όλους τους τομείς που ανέφεραν οι παίκτες με τη χθεσινή τους (28/9) ανακοίνωση που απεικονίζουν με τον καλύτερο τρόπο τα όσα συμβαίνουν, σεβόμενος τους φιλάθλους και την ιστορία του συλλόγου και με δεδομένο ότι με αυτές τις συνθήκες δεν μπορώ να εκτελέσω επαρκώς τα καθήκοντα μου θέτω για τρίτη φορά την παραίτηση μου στην διάθεση της διοίκησης και ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει δεκτή. Δυστυχώς οι συνθήκες αυτές επηρεάζουν αρνητικά και την εκτέλεση του δικού μου έργου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, ιδιαίτερα τον Γιάννη Χατζηπέτρο που ήμασταν μαζί για μεγάλο διάστημα, τους παίκτες και όλους όσους συνεργάστηκα.

Εύχομαι στην ομάδα να βρει το δρόμο της γιατί έχει και καλούς παίκτες και μπορεί να βρει το δρόμο της. Υπενθυμίζω ότι το τελευταίο διάστημα δούλευα χωρίς γυμναστή, προπονητή τερματοφυλάκων και υπάρχει μεγάλο θέμα στα αποδυτήρια. Δεν θέλω να πυροδοτήσω καμία κατάσταση όμως θα παρακαλέσω τη διοίκηση να προβεί στην αντικατάσταση μου και στη λύση της σύμβασης μου μεταφέροντας μου την αγάπη μου προς όλους και ιδιαίτερα προς τους φιλάθλους της ομάδας”