Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παραμένει στο επιτελείο της ΡΕΑ ο Α. Δρυγιαννάκης

Ο Α.Ο. Ρ.Ε.Α. ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον γυμναστή, Ανδρέα Δρυγιαννάκη.

Αναλυτικά:

“Ομάδα… που κερδίζει δεν αλλάζει και έτσι θα πορευτεί η ομάδα μας και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Το τεχνικό επιτελείο θα παραμείνει… αναλλοίωτο και ο γυμναστής, Ανδρέας Δρυγιαννάκης, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του και την τεχνογνωσία του, ώστε κάθε μέρα να βελτιώνονται και να εξελίσσονται ακόμα περισσότερο οι παίκτριες μας. Άλλωστε, τα αποτελέσματα της δουλειάς του ήταν εντυπωσιακά την περασμένη περίοδο.

Η Ρ.Ε.Α. ευχαριστεί τον Ανδρέα Δρυγιαννάκη για την εμπιστοσύνη και την αμοιβαία εκτίμηση και του εύχεται υγεία και μία ακόμα δημιουργική σεζόν.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΡΥΓΙΑΝΝΑΚΗΣ: «Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ»

«Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος που ανανεώνω με την ομάδα της ΡΕΑ και με τιμά ιδιαίτερα η εμπιστοσύνη του προέδρου. Μας δίνεται η ευκαιρία, με το υπόλοιπο προπονητικό τιμ, να συνεχιστεί η προσπάθεια και εύχομαι η ομάδα του χρόνου να πρωταγωνιστήσει. Σε αυτό το σημείο, θέλω να ευχαριστήσω θερμά τις παίκτριες και τους Στέλιο Κοζανίδη και Αντώνη Πλατή για την άψογη συνεργασία.

Επίσης, ελπίζω αυτή προσπάθεια που γίνεται σε επαγγελματικά πρότυπα να «αγκαλιαστεί» ακόμα περισσότερο από το Ρεθυμνιώτικο κοινό και την πολιτεία, καθώς η ομάδα μας είναι η μόνη στον Νομό που αγωνίζεται σε Α’ κατηγορία».”