Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παρελθόν άλλοι 7 από τον Ποσειδώνα-Ανακοίνωση για Ασλαματζίδη, Ντελάκη και Μαυράκη

Συνεχίζεται το… κύμα αποχωρήσεων από τον Ποσειδώνα.

Ριζικές αλλαγές στον Ποσειδώνα…

Το Primesport σας είχε ενημερώσει για τις ραγδαίες εξελίξεις, που έρχονται στο ιστορικό σωματείο και σήμερα τα νέα είναι πολλά. Οι «κυανόλευκοι» ανακοίνωσαν το τέλος της συνεργασίας τους με τους Μερκουλίδη, Μόλα, Καρλή, Παπουτσιδάκη, Γιαννόπουλο, Χαριστάκη και Λυμπερίδη.

Από’ κει και πέρα, έκαναν γνωστό ότι οι Ντελάκης και Ασλαματζίδης είναι σ’ επαφή με δύο ομάδες (σ.σ Εργοτέλης και ΑΟΤ), ενώ ευχαρίστησαν τον Μαυράκη για τη συνεργασία. Η ανακοίνωση για τους «7»:

«Ενημερώνουμε τους παρακάτω αθλητές  της ομάδας μας ότι είναι ελεύθεροι να συνεχίσουν όπου επιθυμούν στην νέα μεταγραφική περίοδο  και τους ευχαριστούμε για την όμορφη εμπειρία στο ταξίδι μας.

Μερκουλιδης Γρηγορης

Αχμέτ Μόλα

Καρλής Αντώνιος

Παπουτσιδακης Αντωνης

Γιάννοπουλος Γ

Χαριστακης Άρης

Λυμπεριδης Λυμπέρης

Υγεία και ευτυχία σε όλους !».

Η ανακοίνωση για τους «3»: «Ενημερώνουμε ότι  σεβόμενοι τους αθλητές μας  Νίκο Ντελάκη και Μήνα Ασλαματζιδη που αναδείχτηκαν στην ιστορική ομάδα του Ποσειδωνα ότι πράγματι έχουν ενδιαφερθεί επίσημα 2 μεγάλες ομάδες για την απόκτηση τους . Ωστόσο περιμένουμε την οριστική συμφωνία μας  με κοινό γνώμονα το συμφέρον του συλλόγου  μας και το μέλλον των παικτών μας.

Τέλος ευχόμαστε στον Βαγγέλη Μαυράκη μια πορεία αντάξια της ομάδας  του Ποσειδωνα που του χάρισε ξανά την ποδοσφαιρική του αξία ,τα  τρία χρόνια συνεργασίας μας και τον ευχαριστούμε για την σημαντική του βοήθεια στην αναγέννηση της ομάδας μας».