Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Παρελθόν” από την ΑΕ Κρητών ο Μισαργόπουλος!

“Για πάντα δικό μας παιδί ο Αντώνης”, αναφέρει στην ανακοίνωση η ΑΕ Κρητών

Ένα “αναγκαστικό” διαζύγιο είναι γεγονός ανάμεσα στην ΑΕ Κρητών και τον Αντώνη Μισαργόπουλο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων καθώς και προσωπικών προβλημάτων του τεχνικού της ΑΕ Κρητών.

Πάντως η αγάπη μεταξύ των δύο πλευρών είναι εμφανής και στην ανακοίνωση αποχαιρετισμού καθώς αναφέρετε χαρακτηριστικά ότι ο Μισαργόπουλος θα είναι για πάντα παιδί της ΑΕ Κρητών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με ιδιαίτερη λύπη ανακοινώνουμε την λύση συνεργασίας μας με τον προπονητή Αντώνη Μισαργοπουλο.

Δυστυχώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του καθώς και κάποια ακόμα προσωπικά θέματα δεν μπορούσαν να πραγματοποιήσει όλα όσα είχαμε σχεδιάσει και οι 2 πλευρές.
Ο Αντώνης θα είναι για μας πάντα δικό μας παιδί, ένας αγνός γίγαντας του ποδοσφαίρου, ο δικός μας “τρελός Αεκτζης” και πάντα φίλος και αδερφός.

Ευχόμαστε να πραγματοποιήσει όλα όσα έχει βάλει στόχο και ξέρουμε ότι θα τα καταφέρει και τότε εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν οι δρόμοι μας να ανταμωσουν ξανά και αυτή τη φορά να είναι για αρκετά χρόνια!

ADVERTISING

Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές ενημερώνουμε ότι σύντομα θα μάθουν τον νέο εκλεκτό στον πάγκο των κιτρινομαυρων και προτρέχουμε να πούμε ότι η ομάδα θα ενισχυθεί όπως της αρμόζει και κανένας δεν θα αποχωρήσει από το ροστερ. Οπότε ας σταματήσουν και οι άλλες ομάδες να ενοχλούν.

Με τεράστια εκτίμηση προς το πρόσωπό του δικού μας Αντώνη
Ο Προεδρος του ΔΣ
Καλυβιανακης Νίκος».