Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παρελθόν από τον Βύζα Μεγάρων ο Κενδριστάκης – Το συγκινητικό του αντίο

Παρελθόν από τον Βύζα αποτελεί ο Γιάννης Κενδριστάκης.

Ο έμπειρος επιθετικός, μετά από μια εξαιρετική παρουσία στην ομάδα του Βύζα, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει, όπως αποκάλυψε στην προσωπική του σελίδα στα facebook με μια άκρως συγκινητική ανάρτηση του

Η ανάρτηση του αναφέρει:

«Μέσα σε όλες τις χάρες μας πάντα υπάρχουν και οι λύπες. Μέσα από διαρκείς σκέψεις πήρα την δύσκολη απόφαση να αποχωρήσω από την ομάδα του Βύζα. Μια ομάδα που προσπάθησα να δώσω τα πάντα.

Με στενοχωρεί πολύ αυτό το γεγονός αλλά πιστεύω ότι είναι το σωστό. Με ένα πρωτάθλημα και μια ΜΆΓΚΙΚΗ άνοδο που δε θα ξεχάσω ποτέ. Ευχαριστώ θερμά τους συμπαίκτες μου όλο αυτόν τον καιρό και να ξέρετε ότι σας αγαπώ πολύ όλους. Ευχαριστώ πολύ επίσης το προπονητικό τιμ κύριο Δημήτρη Κάλυκα, Παναγιώτη Κοζακόπουλο, Τάσο Ανδρέου και Πάικο Λεβεντούρη για την άψογη συνεργασία μας και να ευχηθώ σε όλους σας καλή συνεχεία με υγεία και επιτυχίες.

Επίσης να ευχαριστήσω και το Δ. Σ του Βύζα κύριο Ιερόθεο Μποτιιζά, Δημήτρη Κόκκαλη, Τάσο Σάλτα, Θωμά Βαλτά κ.α. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον κύριο Κωνσταντίνο Γιαννακάρη που ήταν σε όλα δίπλα μου σαν πατέρας. Τέλος ευχαριστώ πολύ όλο αυτόν τον υπέροχο κόσμο που με αγάπησε όπως τον αγάπησα και γω…Με δάκρυα στα ματιά σας ευχαριστώ πολύ όλους και εύχομαι οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν».