Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παρουσία του Π. Ασμαργιαννάκη ο αγιασμός του Γιούχτα (Photos)

Πραγματοποιήθηκε πριν από την έναρξη της σημερινής προπόνησης.

Ευλογία Κυρίου πήραν στον Γιούχτα, ενώ το «παρών» στο γήπεδο έδωσε και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Πέτρος Ασμαργιαννάκη. Η σχετική ενημέρωση:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα , λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης της Ομάδας μας , ο καθιερωμένος αγιασμός εν όψει και της έναρξης του πρωταθλήματος και της πρώτης αγωνιστικής την προσεχή Κυριακή 24—9-2023.

Παρουσία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΓΙΟΥΧΤΑΣ κ. Πέτρου Ασμαργιαννάκη , της Διοικούσας Επιτροπής με επικεφαλή τον πρόεδρο της, κ. Στράτο Κοτζαμάνη , της Διοικητικής ηγεσίας , του αθλητικού και ιατρικού team και των παικτών μας , η σεμνή τελετή ήρθε να ενδυναμώσει την Ομάδα μας και να ευλογήσει το έργο της.

Η Διοίκηση , απευθυνόμενη στους παίκτες και την ομάδα των συνεργατών που την πλαισιώνουν , ευχήθηκε με την σειρά της καλή επιτυχία , υγεία σε όλους και ασφαλή παιχνίδια ενώ παράλληλα τόνισαν την σημαντική αυτή πρώτη αναμέτρηση μας με τον Διαγόρα Ρόδου και την χαρακτήρισαν ως την απαρχή της ιστορικής και δυναμικής μας εμφάνισής μας στα επαγγελματικά σαλόνια του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Ζήτησαν δε και από τους φιλάθλους της Ομάδας μας , να δώσουν το δυναμικό τους παρόν στην Ιεράπετρα την Κυριακή ώστε το Βουζουνιεράκειο Αθλητικό Στάδιο Ιεράπετρας να θυμίζει Αρχάνες.

Μετά την ολοκλήρωση της τελετής του αγιασμού, η ομάδα ακολούθησε το πρόγραμμά της ώστε την Κυριακή να είναι έτοιμοι δεσμευόμενοι σύσσωμοι να δώσουν και να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και η Ομάδα μας να σταθεί αντάξια της πρόκλησης που όλοι μαζί έχουμε κερδίσει».