Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παρουσιάζει το βιβλίο του ο ΠΟΑ…

Ο ΠΟΑ διοργανώνει εκδήλωση για το βιβλίο του συλλόγου.

Την Τετάρτη, 3 Ιουλίου, στις 5.30 το απόγευμα στο γήπεδο του Ατσαλένιου θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου «Οκτώ δεκαετίες ΠΟΑ, ένα αληθινό μικρασιάτικο παραμύθι».

Αναλυτικά: «Ο Παναθλητικός Όμιλος Ατσαλένιου (Π.Ο.Α) σας προσκαλεί την Τετάρτη, 3 Ιουλιου στις 17.30 στο γήπεδο μας, στο Ατσαλένιο για την παρουσίαση του βιβλίου “Οκτώ δεκαετίες ΠΟΑ, ένα αληθινό μικρασιάτικο παραμύθι” που έγραψε ο δημοσιογράφος Γιώργος Μιμίκος. Ένα βιβλίο του οποίου οι σελίδες φιλοδοξούσαμε ως διοίκηση να αποτελούν ένα κράμα αθλητισμού και μικρασιατικού πολιτισμού! Για όλες τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης που γίνεται με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρητης-την οποια και ευχαριστούμε θερμά-και θα συνδυαστεί με βραβεύσεις, ανάδειξη του προσφυγικού στοιχείου αλλά και με άρωμα Euro 2004,  θα ενημερωθείτε αναλυτικά με νεότερη μας ανακοίνωση…

*Στην εκδήλωση θα βραβευτούν εκτός από ανθρώπους της ομάδας μας, πρόσωπα με μεγάλη προσφορά στον ΟΦΗ-σε ΠΑΕ και γυναικεία ομάδα-καθώς επίσης και η ΠΑΕ ΑΕΚ για τα 100 της χρόνια αλλά και τη δημιουργία του Μουσείου του Προσφυγικού Ελληνισμού στην Νέα Φιλαδέλφεια που συγκίνησε κάθε Έλληνα με προσφυγική καταγωγή αλλά θα υπάρχουν και πολύ δυνατές εκπληξεις!

* Θα βραβευτούν παράλληλα και εκπρόσωποι μικρασιατικών συλλόγων του Ηρακλείου και της Νέας Αλικαρνασσού με την ανάλογη μουσική επένδυση.

* Η εκδήλωση μας θα φέρει στη μνήμη όσους δεν είναι πια κοντά μας αλλά όσο ζούσαν έδωσαν τα πάντα για έναν ΠΟΑ δυνατό και περηφανο αλλά και όπως προαναφέραμε και τα 20 χρόνια από τον μεγαλύτερο ελληνικό θρίαμβο στο ποδόσφαιρο. Τέλος, πρέπει να τονίσουμε πως η βραδιά της 3ης Ιουλίου θα κλείσει με φιλικό παλαιμάχων ΠΟΑ-ΟΦΗ για την τιμή στη μνήμη των προγόνων μας που ήρθαν στην Κρήτη από τα ματωμένα χώματα της Μικρασίας. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ όσους δεν τα κατάφεραν και έμειναν για πάντα σε αυτά…

*Τετάρτη 3 Ιουλίου, στις 17.30, ΟΛΟΙ στο γήπεδο του ΠΟΑ, στο ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟ…»