Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παρών στο 3ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων και Προπονητών και ο Κ. Δερμιτζάκης

Παρών στον σταθμό του ”3ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών” στο Ηράκλειο, που θα διοργανώσει η GK Goalkeeper Academy το τριήμερο 7-9 Ιουνίου, θα είναι ο Κώστας Δερμιτζάκης.

Ο εξειδικευμένος προπονητής τεχνικής στις αναπτυξιακές ηλικίες και κάτοχος διπλώματος UEFA B’ έρχεται να προστεθεί στο ήδη δυνατό προπονητικό team του Camp στο Ηράκλειο, μαζί με το τεχνικό επιτελείο της GK Goalkeeper Academy, αλλά και τον Δημήτρη Κρυωνά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο κ. Δερμιτζάκης θα διεξαγάγει ειδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης στην τεχνική κατάρτιση στους συμμετέχοντες αθλητές, που αφορά όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ποδοσφαίρου.

Στο παρελθόν ο έμπειρος coach έχει εργαστεί, μεταξύ άλλων, για μία τετραετία στην ΠΑΕ ΟΦΗ ως προπονητής και βοηθός στις Κ13, Κ15 και Κ17, ενώ έχει συνεργαστεί ως προπονητής τεχνικής κατάρτισης με συλλόγους – μέλη των επίσημων Δικτύων Σχολών των ΠΑΕ ΑΕΚ & Ολυμπιακός και όχι μόνο, σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο. Αυτή την περίοδο κάνει εξατομικευμένα προγράμματα (personal) σε ποδοσφαιριστές όλων των ηλικιακών κατηγοριών.