Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΠΑΣ Γιάννινα – Κηφισιά 1-0: Διακοπή λόγω προβλήματος με το ρεύμα σε πυλώνα των “Ζωσιμάδων”

Το παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και την Κηφισιά διεκόπη στην ανάπαυλα του αγώνα λόγω προβλήματος με το ρεύμα σε πυλώνα των “Ζωσιμάδων” και όπως όλα δείχνουν το ματς θα συνεχιστεί την Κυριακή. Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΣ είχε πάρει προβάδισμα με εύστοχη εκτέλεση του Κόντε.

Η αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με την Κηφισιά για την 1η αγωνιστική της Stoiximan Super League διεκόπη στην ανάπαυλα της καθώς υπήρξε πρόβλημα με τον έναν εκ των τεσσάρων πυλώνων των “Ζωσιμάδων” καθώς έπεσε η τάση του ρεύματος και παρά τις προσπάθειες που έγιναν για μια ώρα δεν μπόρεσε να αποκατασταθεί.

Όπως όλα δείχνουν το ματς θα συνεχιστεί την Κυριακή αν και θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση από τη διοργανώτρια αρχή το επόμενο διάστημα.

Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα αλλά λίγα λεπτά αφού οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια έπεσε η τάση του ρεύματος στον έναν πυλώνα, έγινε υπερθέρμανση και μάλιστα υπήρξε και παρέμβαση τις πυροσβεστικής για να μην πάρουν άλλη τροπή τα πράγματα.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Τζήλος βγήκε στον αγωνιστικό χώρο, είδε πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, περίμενε ένα εύλογο χρονικό διάστημα να δει αν θα μπορέσει ο ηλεκτρολόγος του γηπέδου να φτιάξει τη ζημιά και εν τέλει μετά από σχεδόν μια ώρα έκανε γνωστή στους παίκτες των δύο ομάδων την διακοπή της αναμέτρησης.

Κυρίαρχος ο ΠΑΣ στα 45 του αγώνα

Όσο είχαμε παιχνίδι, για 45 λεπτά, ο ΠΑΣ ήταν απόλυτος κυρίαρχος, σκόραρε, είχε δοκάρι και φάσεις για να πετύχει και άλλα τέρματα και το 1-0 με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια ήταν αρκετά “φτωχό”.

Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 4′ όταν σε κόρνερ από τα δεξιά ο Παμλίδης πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και έστειλε τη μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Κρίστινσον, στην επαναφορά ο Εραμούσπε έκανε το σουτ με τη μπάλα να μπλοκάρει στον Τετέι.

Στο 19′ ο Σόρια έκανε το κόρνερ από τα αριστερά με τον Παντελάκη ανενόχλητο να παίρνει την κεφαλιά και τον Κρίστινσον σωτήρια να διώχνει με το ένα χέρι. Επτά λεπτά αργότερα ο Καραχάλιος απείλησε με ένα συρτό σουτ αλλά και πάλι ο γκολκίπερ της Κηφισιάς έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 27′ σε νέο κόρνερ από τα αριστερά με τους Παντελάκη-Εραμούσπε να προσπαθούν να πάρουν την κεφαλιά μαζί με τον Τσάπμαν που απομάκρυνε ο VAR κάλεσε τον Τζήλο να δει ξανά τη φάση για χέρι, ο διαιτητής της αναμέτρησης είδε ο ίδιος τη φάση στο μόνιτορ και υπέδειξε χέρι στον αμυντικό των φιλοξενούμενων. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κόντε ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, νίκησε τον Κρίστινσον και άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μετά το 1-0 η Κηφισιά πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, προσπάθησε να απειλήσει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα καθώς μέχρι τη λήξη του 45λεπτου δεν κατάφερε να κάνει τελική.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Κλέιμαν, Σόρια, Κιάκος (43′ Τσαούσης), Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Τζίμας, Ριένστρα, Τζίνο, Παμλίδης, Κόντε.

Κηφισιά (Γιάννης Αναστασίου): Κρίστινσον, Βαφέας, Τσάπαν, Σάκιτς, Ιπαλίμπο, Αντούνες, Λούμορ, Αντερέγκεν, Μασούρας, Τετέι, Οζέγκοβιτς.

πηγή sport24.gr