Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πατηνιώτης: «Περιμένουμε πως και πως το ματς με Φωστήρα»

Ο αριστερός οπισθοφύλακας του Αλμυρού Θανάσης Πατηνιώτης παραχώρησε δήλωση στο Primesport.gr πριν από το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον ιστορικό Φωστήρα!

Ο έμπειρος αμυντικός της ομάδας του Γαζίου αναφέρθηκε στην ήττα που γνώρισαν την περασμένη εβδομάδα από τον ΑΟ Τυμπακίου, τονίζοντας ότι πρέπει να μάθουν να διαχειρίζονται αυτές τις ήττες καθώς στο ποδόσφαιρο υπάρχουν τρία αποτελέσματα και όλα μπορούν να συμβούν, ενώ παράλληλα υπογράμμισε ότι περιμένουν πως και πως το ματς της Κυριακής κόντρα σε ένα ιστορικό αντίπαλο μία σκληρή ομάδα η οποία προέρχεται από δυο σερί νίκες. 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Προερχόμαστε από μία άσχημη ήττα. Πρέπει πλέον να μάθουμε να διαχειριζόμαστε και το άσχημο αποτέλεσμα γιατί έτσι είναι το ποδόσφαιρο και στο ποδόσφαιρο υπάρχουν τρία αποτελέσματα. Όλα μπορούν να συμβούν. Τώρα περιμένουμε όλοι πως και πως το ματς της Κυριακής, να μπούμε στο γήπεδο και να πάρουμε τη νίκη. Μόνο αυτό σκεφτόμαστε και τίποτα άλλο. Παίζουμε κόντρα σε μία ιστορική και αρκετά σκληρή ομάδα που προέρχεται από δυο διαδοχικές νίκες. Πιστεύω πολύ στους συμπαίκτες μου και είμαι σίγουρος πως θα είμαστε έτοιμοι την Κυριακή για αυτό το παιχνίδι»