Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παύλος Γροσδάνης… ο άσος που είχε στο μανίκι του ο «Χάτζη»

Η συμμετοχή του Παύλου Γροσδάνη στην βασική 11αδα του Πόρου… ήταν ο άσος που έκρυβε στο μανίκι του ο Γιάννης Χατζησεβαστός στο ματς με τον Αλμυρό.

Ο νεαρός επιθετικός ξεκίνησε στο ματς της περασμένης Κυριακής κόντρα στον Αλμυρό για πρώτη φορά στο βασικό σχήμα της ομάδας του Πόρου και σίγουρα άφησε ικανοποιημένο τον προπονητή του Γιάννη Χατζησεβαστό.

Ο Γροσδάνης είχε μπει ως αλλαγή στα ματς κόντρα σε Άρη Πετρούπολης και Φωστήρα, όπου αγωνίστηκε για λίγα λεπτά, ωστόσο ο «Χάτζη» βλέποντας τα καλά στοιχεία του 20χρονου ποδοσφαιριστή θέλησε να τον ρίξει στην μάχη κόντρα στον Αλμυρό από την αρχή του αγώνα, κάτι που του βγήκε. Ο επιθετικός με καταγωγή από την Φλώρινα, ήταν αρκετά δραστήριος και ήταν αυτός που έβγαλε την ασίστ στο γκολ του Άγγελου Καστελλιανάκη, με το οποίο έγινε το 1-1. Γενικότερα η παρουσία ήταν αρκετά θετική στο ματς, πιέζοντας συνεχώς τους αντιπάλους του και ανταπεξήλθε αρκετά καλά στο τακτικό κομμάτι.

Ο ίδιος φαίνεται να εξοικειώνεται στο Ηράκλειο και στην ομάδα του Πόρου και οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν ακόμα περισσότερα από τον νεαρό παίκτη.