Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πειθαρχική ΕΠΣΗ: Οι ποινές και οι κλήσεις σε απολογία για αυτή την εβδομάδα

Καμπάνες και χρηματικά πρόστιμα σε ομάδες και παράγοντες μοίρασε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΗ κατά την τελευταία της συνεδρίαση ενώ παράλληλα έγιναν γνωστές και οι κλήσεις σε απολογία για την επόμενη συνεδρίαση. 

Πιο αναλυτικά: 

Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν συνεδριάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Η με αριθμ. Πρακτικού 02/15.11.2022 επιβάλλονται οι κάτωθι ποινές:

Είχε κληθεί και δεν προσήλθε το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου Α.Ο. ΔΑΜΑΣΤΑΣ και ο κ. ΠΕΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ο οποίος και προσήλθε, για τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. της 02/11/2022 ΔΑΜΑΣΤΑ-Π.Ο.Α.

Στο σωματείο ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 100,00 ΕΥΡΩ και στον κ. ΠΕΡΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ σύμφωνα με το άρθρο 12 $ παρ.1 και 2 του Π.Κ. Απαγόρευση εισόδου εντός των ορίων του Γηπέδου όταν αγωνίζεται η ομάδα της ΔΑΜΑΣΤΑΣ για τρεις (3) ΜΗΝΕΣ και χρηματικό πρόστιμο 50 (πενήντα) ΕΥΡΩ.-

Ο Αξιωματούχος κ. ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ από τον επόμενο αγώνα που θα συμμετέχει το σωματείο Π.Α.Ο.Κ., βάση του άρθρου 8 παρ. 3 του Πειθαρχικού Κώδικα, εξαιτίας της αποβολής του από τον διαιτητή του αγώνα της 13/11/2022,Π.Ο.Α.-Π.Α.Ο.Κ.

Kλήσεις σε απολογία 

ΠΡΟΣ ΤO ΣΩΜΑΤΕΙΟ :ΚΕΡΑΥΝΟΣ

ΘΕΜΑ : ΚΛΗΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΟΥ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Η., καλεί την ΤΡΙΤΗ 22/11/2022 και ώρα 18.30’, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου σας και τον προπονητή σας κ. ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗ Α. σε γραπτή ή προφορική απολογία, για τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. της 13/11/2022 ΔΕΙΛΙΝΑ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ.

Τυχόν υπομνήματά σας και σχετικά δικαιολογητικά πρέπει να περιέλθουν στη Γραμματεία της παρούσας Πειθαρχικής Επιτροπής μέχρι την ημέρα συζήτησης της υπόθεσης.-

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Σ.Η.

ΠΡΟΣ ΤO ΣΩΜΑΤΕΙΟ: ΡΟΥΒΑΣ

ΘΕΜΑ: ΚΛΗΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ – ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΟΥ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Η., καλεί την ΤΡΙΤΗ 22/11/2022 και ώρα 18.30’, το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου σας, τον εκπρόσωπο σας κ. ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ Ι. και τον Προπονητή σας κ. ΤΣΕΡΕΒΕΛΑΚΗ Ν. , σε γραπτή ή προφορική απολογία, για τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. του αγώνα τις 06/11/2022 ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ-ΡΟΥΒΑΣ.

Τυχόν υπομνήματά σας και σχετικά δικαιολογητικά πρέπει να περιέλθουν στη Γραμματεία της παρούσας Πειθαρχικής Επιτροπής μέχρι την ημέρα συζήτησης της υπόθεσης.-

Σημείωση: Παρακαλείσθε κατά την είσοδό σας στα γραφεία μας, να τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται από το πρωτόκολλο υγιεινής και ασφάλειας.