Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Περίπατος» στην πρεμιέρα για την Μικτή Κ14 ΕΠΣΗ

Ξεκίνημα με το… δεξί για την Μικτή Κ14 ΕΠΣΗ, η οποία διά… περιπάτου επικράτησε με 8-0 της αντίστοιχης του Λασιθίου στο γήπεδο του Ατσαλένιου.

Καθόλα επιτυχημένο μπορεί να χαρακτηριστεί το ντεμπούτο του Βασίλη Κασσαπάκη στον πάγκο της Μικτής Κ14 ΕΠΣΗ, η οποία δεν είχε πρόβλημα να καταβάλει την ομάδα του Λασιθίου με 8-0 για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Πατραμάνης άνοιξε το σκορ στο 7′, με τον Παπαφραγκάκη στο 17′ να γράφει το 2-0. Στο 20′ ο Πλαΐτης έκανε το 3-0 για να έρθει ο Λέσι στο 32′ να διαμορφώσει το σκορ ημιχρόνου το 4-0. Με την ίδια όρεξη μπήκαν οι Ηρακλειώτες και στο δεύτερο ημίχρονο όπου κατόρθωσαν να σκοράρουν τέσσερα ακόμη τέρματα και να φτάσουν τον δείκτη του σκορ στο 8-0. Στο 58′ ο Πλαΐτης πέτυχε το 5-0, ο Πατραμάνης στο 68′ σκόραρε για το 6-0, ενώ κι οι Παπαδάκης στο 73′ και Παναγιωτάκης στο 79′ ήρθαν να βάλουν το όνομα τους στον πίνακα των σκόρερς στην νικηφόρα πρεμιέρα της Μικτής Κ14 ΕΠΣΗ.

Μικτή Κ14 ΕΠΣΗ (Βασίλης Κασσαπάκης): Κάββαλος, Κογκάκης, Κλάδος, Πλαΐτης, Γιωργομιχελάκης, Πατεράκης, Παπαφραγκάλης, Λέσι, Πατραμάνη, Υζάι, Μπουλούκας

Μικτή Κ14 ΕΠΣΛ: Τζιράκης, Λούσκα, Παπαδάκης, Συλιβέστρος, Νικολακόπουλος, Βάρδας, Χουλιάρας, Κοκολάξς, Σκοκάκης, Σωτηριάδης, Παπαδάκης Εμμ.