Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πιθανή ενδεκάδα ΟΦΗ: Ερωτηματικό o παρτενέρ του Ντίκο στην επίθεση στο Περιστέρι

Χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές η για να ακριβολογούμε με μια αναγκαστική αλλαγή αναμένεται να παραταχθεί ο ΟΦΗ στο σημερινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 5η αγωνιστική των πλέϊ άουτ της Super League. 

O Tοράλ που πρόλαβε να παίξει μόλις τρία λεπτά στο αρχικό σχήμα στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και βγήκε στη συνέχεια εκτός τραυματίας αντικαταστάθηκε στην αναμέτρηση με την ομάδα της Αρκαδίας από τον Μοσκέρα που πέτυχε και το μοναδικό γκολ του ΟΦΗ αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι ο Κολομβιαμός εξτρέμ θα ξεκινήσει σαν παρτενέρ του Ντίκο και στο Περιστέρι.

Και αυτό γιατί υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα θέτει πλέον και ο Φελίπε που έδειξε κόντρα στον Αστέρα το διάστημα που αγωνίστηκε ότι έχει την δυνατότητα να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα αλλά η τελική απόφαση ανήκει στον Νταμπράουσκας.

Μια πιθανή ενδεκάδα για τον ΟΦΗ σε διάταξη 3-4-1-2 θα αποτελείται από τους Μανδά κάτω από τα δοκάρια, στην τριάδα των στόπερ τους Βούρο, Πασαλίδη και Διαμαντή , με τους Μεγιάδο και Ντιουσέ στα αμυντικά χαφ και τους Λάρσον και Τοράρινσον δεξιά και αριστερά τους , με τον Μπάκιτς να παίζει σε ρόλο δεκαριού και τον Ντίκο να έχει παρτενέρ στην επίθεση έναν εκ των Μοσκέρα η Φελίπε.