Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πιθανή ενδεκάδα ΟΦΗ: Χτυπάει την πόρτα της ενδεκάδας ο Χιμένεθ

Οι πολλές ελλείψεις που υπάρχουν στον άξονα για το σημερινό ματς με τον Παναθηναϊκό (Νέιρα, Γκαγιέγος, Τοράλ) όλα δείχνουν ότι θα φέρουν για πρώτη φορά φέτος στην αρχική ενδεκάδα τον Ζέσους Χιμένεθ. 

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής μπορεί να είναι ουσιαστικά σέντερ φορ αλλά με την ποιότητα που έχει στα πόδια μπορεί να παίξει με την ίδια ευχέρεια τόσο στο αριστερό άκρο της επίθεσης όσο και σαν επιτελικός μέσος. Και για αυτό τον ρόλο φαίνεται πως τον προορίζει ο Τρ. Δέλλας για το αυριανό ματς με τον Παναθηναϊκό βάζοντας στο ματς ένα παίκτη που με την ποιότητα του μπορεί να καλύψει το κενό που δημιουργείται στην θέση 10 με τις απουσίες των Τοράλ και Νέιρα.

Και λέμε στη θέση 10 γιατί ο Μπάκιτς φαίνεται ότι θα παίξει στη θέση 8 με τον Μεγιάδο να έχει το προβάδισμα για την θέση 6 έναντι του Γκλάζερ.

Από εκεί και πέρα θέση βασικού σε σχέση με το ματς με το Βόλο θα πάρουν και οι Λαμπρόπουλος, Τοράρινσον στο κέντρο και στο αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς και ο Ισέκα στην κορυφή της επίθεσης.

Μια πιθανή ενδεκάδα για τον ΟΦΗ στο σημερινό ματς με τον Παναθηναϊκό αναμένεται να αποτελείται από τους : Μπάουμαν, Λάρσον, Τοράρινσον, Λαμπρόπουλο, Βούρο, Μεγιάδο, Μπάκιτς, Χιμένεθ, Μπάκου, Ριέρα (η Μοσκέρα) και Ισέκα.