Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πλουσής: «Ο ΑΟΑΝ μπορεί να πετύχει αρκετά πράγματα»

Και τη νέα σεζόν ο Βασίλης Πλουσής θα φοράει τη φανέλα του ΑΟΑΝ.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έκανε δηλώσεις στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στα social media και δεν έκρυψε τη χαρά του που ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Άγιο Νικόλαο.

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι οι Λασιθιώτες μπορούν να πετύχουν αρκετά πράγματα, ωστόσο δεν υπάρχει λόγος βιασύνης. Στις τοποθετήσεις του ο Πλουσής ανέφερε:

*«Οι λόγοι που με έκαναν να συνεχίσω να αγωνίζομαι για τον ΑΟΑΝ είναι ότι έχω δεθεί συναισθηματικά με την ομάδα. Όταν περνάς καλά σε μία ομάδα και σε εκφράζει να δίνεις κάθε Κυριακή τον καλύτερο εαυτό σου δεν υπάρχει λόγος να το χαλάσεις. Επειδή οδεύω προς τις τελευταίες μου ποδοσφαιρικές χρονιές και θέλω να είμαι σε μια ομάδα που να χαίρομαι τις προπονήσεις τους αγώνες και όλη την προσπάθεια για συνεχή διάκριση.

*«Το σωματείο καθημερινά προσπαθεί να βελτιώνεται σε όλα τα επίπεδα. Ξέρουμε ότι είναι μια καθημερινή μάχη για όλους τους εμπλεκόμενους να καταφέρνουν να παρέχουν όλα όσα χρειάζεται η ομάδα για να λειτουργεί σε επαγγελματικά πλαίσια. Σίγουρα υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης αλλά ταυτόχρονα πρέπει να είμαστε και ρεαλιστές σε κάποια πράγματα».

*«Προσωπικά πιστεύω ότι η ομάδα μπορεί να πετύχει αρκετά πράγματα αλλά θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος βιασύνης. Κάθε χρονιά είναι ξεχωριστή. Τα δύο χρόνια που αγωνίζομαι για τον ΑΟΑΝ έχω δει την ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό και να έχει διακρίσεις στο κύπελλο Ελλάδος και έχω δει και την ομάδα να παίζει την κατηγορία τελευταία αγωνιστική. Θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχει σταθερότητα κάθε χρονιά να είμαστε μία δυνατή ομάδα και να αποτυπώνεται και στο βαθμολογικό πίνακα. Σίγουρα υπάρχουν βλέψεις για την παραπάνω κατηγορία αλλά δεν πρέπει να είναι κάτι που να υπάρχει σαν πίεση στην ομάδα».

*«Ο κόσμος μας στήριζε πάντα και ερχόταν κάθε Κυριακή στο γήπεδο και πρέπει να πούμε και σε αυτούς τους ανθρώπους ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ελπίζω να συνεχιστεί η καλή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες και να μπορούν να “τραβάνε” πολλά παιδιά στον αθλητισμό γιατί είναι το μέλλον της ομάδος».