Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Πνίξατε στο αίμα τη χώρα, μυρίζει θάνατο και καμμένη γη»

Ο φιλικός αγώνας του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι στο κλειστό της Τζον Κένεντι για το τουρνουά «Νίκος Φάσουρας» διεκόπη προσωρινά όταν οι οργανωμένοι οπαδοί των γηπεδούχων σήκωσαν πανό μετά τις πλημμύρες που «έπνιξαν» τη Θεσσαλία, αφήνοντας πίσω τους νεκρούς.

Το Περιστέρι bwin αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δυο ομάδων ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεών τους και ο αγώνας στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» διεκόπη προσωρινά λόγω ενός πανό που σήκωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί των γηπεδούχων.

Το πανό έγραφε: «Πνίξατε στο αίμα τη χώρα, μυρίζει θάνατο και καμμένη γη, οι οπαδοί βοηθάνε στην πρώτη γραμμή αλλά πουθενά δεν θα γραφτεί» και από τα μεγάφωνα έγινε έκκληση να κατέβει, όπως και να σταματήσουν τα υβριστικά συνθήματα προκειμένου να συνεχιστεί ο αγώνας.

Τελικά, το πανό κατέβηκε μετά από λίγο και ο αγώνας άρχισε ξανά. Στον πάγκο του Παναθηναϊκού βρίσκεται κανονικά ο Εργκίν Αταμάν, ο οποίος επέστρεψε από την Τουρκία όπου μετέβη εσπευσμένα τις προηγούμενες ημέρες.

πηγή gazzeta.gr