Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΠΟΑ: «Ακόμα μία αγωνιστική γίναμε μάρτυρες σφαγής της ομάδας μας – Η ανοχή μας τελείωσε»

Πολλά παράπονα από την διαιτησία του κ. Κρασαγάκη είχαν στον ΠΟΑ, κάνοντας λόγο για ακόμα μία φετινή σφαγή της ομάδας!

Η ομάδα του Ατσαλένιου κάνει αναφορά σε επίμαχες φάσεις, όπου όπως υποστηρίζει αδικήθηκε από το διαιτητικό τρίο τονίζοντας ότι η ανοχή και υπομονή τους τελείωσαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΟΑ:

«Σήμερα για ακόμα μια αγωνιστική γίναμε μάρτυρες στο γήπεδο του Κρουσώνα μιας σφαγής του Π.Ο.Α στο φετινό πρωτάθλημα. Μιας αντιμετώπισης από την διαιτησία που είναι καταφανές τι θέλει να πετύχει. Η ομάδα μας έχει μάθει να παίζει τα ματς μέσα στο γήπεδο και σήμερα φάνηκε ποια είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος εντός του αγωνιστικού χώρου. Ο συγκεκριμένος διαιτητής σε όλο το παιχνίδι σφύριζε προκλητικά, με δόλο και πρόσθεση να αδικήσει τον Π.Ο.Α, με αποκορύφωμα τις φάσεις του 67ου και 73ου λεπτού που δεν καταλογίζει εμφανέστατα πέναλτι (ειδικά την πρώτη περίπτωση) τα οποία είδαν όλοι εκτός από αυτόν λέγοντας στην συνέχεια δικαιολογίες. Η εντεταλμένη υπηρεσία έγινε “Δεν είδα, δεν άκουσα, δεν είχα καλή θέση.”. Στο ματς βέβαια υπήρχαν τέσσερις διαιτητές και κανείς δεν είδε.., ή μάλλον όλοι είδαν αυτό που τους είπαν να δουν για ακόμα μια φορά. Το βίντεο με όλες τις ξεκάθαρες φάσεις υπάρχει κι έχουμε πρόθεση να σταλεί και στην ΚΕΔ.
Το οργανωμένο σχέδιο ενάντια στον Π.Ο.Α έχει ξεκινήσει από την πρώτη αγωνιστική και συνεχίζεται μεθοδικά από όλους αυτούς που έρχονται στα παιχνίδια μας με ξεκάθαρη πρόσθεση να τον αδικήσουν, να ειρωνευτούν και να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να μας σταματήσουν με το έτσι θέλω. Έχει παρθεί απόφαση στην πλάτη μας για ένα αλλοιωμένο πρωτάθλημα από την αρχή και είναι ξεκάθαρο.

Το ήθος και η ανωτερότητα που δείχνουμε εκλαμβάνεται ως αδυναμία διαρκώς.
Και για να εξηγούμαστε, εμείς ζητάμε ότι ζητάμε πάντα, το σωστό και το δίκαιο, τίποτα παραπάνω.

Θα επανέλθουμε με περισσότερα βίντεο και φάσεις από όλη την χρονιά που δείχνουν ευθαρσώς ότι δεν θέλετε το σωστό και το δίκαιο για δικούς σας λόγους και συμφέροντα όμως θα μας βρείτε απέναντι σας.

Η ανοχή και η υπομονή τελείωσαν».