Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ποδοσφαιρικός θίασος ο ΟΦΗ έχασε και από τον ουραγό Ιωνικό (0-2)

Στη ζώνη του υποβιβασμού και με την θηλιά στο λαιμό πλέον βρίσκεται ο ΟΦΗ μετά την τραγική εμφάνιση και την ντροπιαστική ήττα με 0-2 από τον Ιωνικό μέσα στο Γεντί Κουλέ το Σάββατο το βράδυ. 

Ο Ιωνικός με δύο γκολ του Μάντζη στο 56΄και του 84΄πήρε μια τεράστια νίκη που τον έφερε ισόβαθμο στους 7 πόντους με τον ΟΦΗ που πλέον έχει μπλέξει για τα καλά στη μάχη του υποβιβασμού και δείχνει ότι αν δεν αλλάξει κάτι δραστικά στη διακοπή ο ΟΦΗ θα είναι το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό στη Super League 2. 

To ματς 

Το ματς ξεκίνησε με τον ΟΦΗ να έχει τον έλεγχο του ματς αλλά τον Ιωνικό να έχει την πρώτη καλή ευκαιρία με τον Σεμπά που στο 8΄εκανε το μακρινό σουτ αλλά ο Μανδάς απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ.

Ο ΟΦΗ απάντησε στην ευκαιρία του Ιωνικού με το σουτ του Ντιουσέ στο 10΄και στο 11΄με το σουτ του Τοράλ που απέκρουσε αρχικά ο Χουτεσιώτης εντυπωσιακά και στη συνέχεια το σουτ του Περέα κόντραρε στα σώματα.

Η μεγάλη ευκαιρία ήρθε για τον ΟΦΗ στο 20΄όταν ο Τζου σούταρε έξω από την περιοχή η μπάλα κόντραρε άλλαξε πορεία αλλά ο Χουτεσιώτης κατάφερε να διώξει δύσκολα σε κόρνερ την μπάλα. Στο 25΄ο Τοράλ ζήτησε αλλαγή και στη θέση του μπήκε ο Μπουζούκης αλλάζοντας κάπως το αρχικό πλάνο του Ντραμπράουσκας.

Ένα λεπτό μετά ο Μάντζης άγγιξε το 0-1 αλλά ευτυχώς για τον ΟΦΗ έκανε κακό σουτ αμαρκάριστος από το ύψος του πέναλτι. Στο 32΄ο Ιωνικος είχε ακόμη μια καλή τελική μέσα στην περιοχή του ΟΦΗ με τον Ελευθεριάδη με τον Μανδά όμως να μπλοκαρει με διπλή προσπάθεια το γυριστό του σουτ.

Στο 34΄ήρθε η δεύτερη μεγάλη στιγμή του ΟΦΗ στο πρώτο μέρος για να ανοίξει το σκορ όταν ο Μπουζούκης έβγαλε φοβερή ασίστ στον Λάρσον από τα δεξιά αυτός έβγαλε τη συρτή σέντρα αλλά ο Γκερέρο δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή και να βάλει την μπάλα στα δίχτυα. Ο ίδιος παίκτης είχε ακόμη μια καλή στιγμή πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο και πάλι με τον Γκερέρο αλλά το σουτ του απο πλάγια θέση και δεξιά μέσα από την περιοχή ήταν πολύ κακό.

Στο δεύτερο μέρος ο Νταμπράουσκας έβγαλε τον αρνητικό Τζου και έβαλε στη θέση του τον Θεοδοσουλάκη αλλά ο Ιωνικός ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά στο ματς και αφού προειδοποίησε στο 51΄με την τεράστια ευκαιρία από τον Σεμπά και τον Μάντζη κατάφερε στο 56΄να ανοίξει τελικά το σκορ όταν μετά από σέντρα του Λοβέρα από τα αριστερά ο Μάντζης με ωραία κεφαλιά έκανε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους. 

Ο ΟΦΗ δεν μπορούσε να κάνει ούτε φάση στην εστία του Ιωνικού ο οποίος έπαιξε έξυπνα και καθάρισε το ματς στο 84΄σε φάση διαρκείας στα καρέ του ΟΦΗ όπου η άμυνα της κρητικής ομάδας ήταν τραγική και ο Μάντζης με ένα απλό πλασέ έκανε το τελικό 0-2.