Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΠΟΗ – Δίας 2-2: Μίλησε ο Κεγιαδάκης στο τέλος

ΠΟΗ και Δίας «μονομάχησαν» στο γήπεδο “Γ. Σκουρέλλος” για την 18η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με τελικό σκορ 2-2.

Ο ΠΟΗ προηγήθηκε δύο φορές στο παιχνίδι, όμως ο Κεγιαδάκης δεν τον άφησε να χαρεί μία σπουδαία νίκη, ισοφαρίζοντας στα τελευταία λεπτά για το 2-2, κρατώντας για την ομάδα του την απόσταση τριών βαθμών που είχε και πριν την έναρξη του ματς.

Ο Φουντουλάκης ήταν εκείνος που πλασάροντας εύστοχα απέναντι στον Μαστραντωνάκη, άνοιξε το σκορ για τον ΠΟΗ στο 31′, με τον Ανετάκη ωστόσο να απαντά σχεδόν άμεσα μετά από εκτέλεση κόρνερ, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι βρέθηκε μόνος του στο δεύτερο δοκάρι, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 65′ ο Γιαννόπουλος σκόραρε και πάλι για τον Παναθηναϊκό, ανακτώντας το προβάδισμα, παρόλα αυτά την τελευταία λέξη στον αγώνα την είχε ο Κεγιαδάκης, που επωφελήθηκε της σύγχυσης που επικρατούσε στην άμυνα των γηπεδούχων για να σκοράρει για το τελικό 2-2 στο 86′.

ΠΟΗ (Χρήστος Μουρτζάκης): Τσαλαπατάνης, Σελαμάι, Τσαμούλος, Μυζίρι, Φουντουλάκης, Τσαγκαράκης, Τιγκίρης, Χαϊντίνι, Λυραράκης (60′ Βασιλάκης, 70′ λ.τ Χότζα), Γιαννόπουλος, Τζιρίτας

Δίας (Νίκος Μαστορίδης):  Μαστραντωνάκης, Λέλεκας, Σηφάκης, Γουργούλας, Παγωνάκης, Χριστιανίδης, Λεμονιάς Εμ., Κεγιαδάκης, Σπανουδάκης (70′ Τσιριντάνης), Λεμονιάς Β. (55′ Μπορμπουδάκης), Ανετάκης