Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΠΟΗ – Ομόνοια Καλλιθέας 2-2: Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

ΠΟΗ και Ομόνοια Καλλιθέας αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο πρώτο τους παιχνίδι για το 2024.

Παναθηναϊκός Ηρακλείου και Ομόνοια Καλλιθέας παρότι κάποια στιγμή στο ματς προηγήθηκαν και οι δύο, τελικά το αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία με σκορ 2-2 για την 12η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Φοβερό πρώτο 20λεπτο στο ματς με τον Γιαννόπουλου να σκοράρει στο ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναθηναϊκού για το 1-0 με πλασέ, όμως η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε παρά ελάχιστα δευτερόλεπτα αφού ο Λουλάκης ισοφάρισε σε 1-1 στο 15′ για την Ομόνοια.

Μάλιστα, η αντεπίθεση της ομάδας της Καλλιθέας δεν σταμάτησε εκεί, διότι με γκολ του Λουλάκη και πάλι στο 17ο λεπτό έγινε η ανατροπή στο σκορ από πλευράς των φιλοξενούμενων.

Αρκετά κλειστό το υπόλοιπο του αγώνα, με τον ΠΟΗ ωστόσο να βρίσκει μία ευκαιρία ώστε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα με τον Ηρακλή Τζιρίτα να διαμορφώνει το τελικό 2-2 στο “Γ. Σκουρέλλος”.

ΠΟΗ: Τσαλαπατάκης, Φουντουλάκης, Βασιλάκης, Σελαμάι, Μυζίρι, Γιαννόπουλος, Τσαγκατάκης, Σταμπούλος, Τζιρίτας, Τιγκίρης, Λυραράκης

Ομόνοια: Κτιστάκης, Σαμπροβαλάκης, Μπαφάκης, Δασκαλάκης, Αξιώτης, Γεωργαλής, Λουλάκης, Τσαλίχης, Παρασύρης, Μπαντούνας, Πουλακάκης