Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πολυβόλο ο ΟΦΙεράπετρας καθάρισε από το 21΄το ματς με τον ΠΑΟ Ρουφ και κέρδισε με 4-0 !

Με φόρα από το σπουδαίο διπλό επί του Αιγάλεω στην πρεμιέρα ο ΟΦΙεράπετρας κατάφερε να κάνει το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα της Super League 2 συντρίβοντας με 4-0 τον ΠΑΟ Ρουφ σε ένα ματς όπου οι γηπεδούχοι το είχαν καθαρίσει μέχρι το 21΄όταν και προηγούταν ήδη με 3-0. 

Στο 14΄έγινε το 1-0 από τον Βουό με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κατάλντι ενώ τρία λεπτά αργότερα στο 17΄ο Μουλερ με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι μετά από σέντρα του Αντερέγκεν διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του που τέσσερα λεπτά αργότερα έκανε και το 3-0 με τον Μούλερ αυτή την φορά να σεντράρει και τον Αντερέγκεν με σουτ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Κουνάδη για τρίτη φορά.

Το 3-0 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους με τον ΟΦΙ να ξεκινάει εντυπωσιακά και το δεύτερο ημίχρονο και να πετυχαίνει το 4-0 με κοντινό πλασέ του Βουό μετά από ασίστ του Μούλερ, ενώ η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη θα μπορούσε να βάλει και πέμπτο γκολ στο 58΄αλλά το σουτ του Αντερέγκεν σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του ΠΑΟ Ρουφ.

ΟΦ Ιεράπετρας (Διγκόζης): Κυρίτσης, Καραγιάννης, Ίτσιος, Στάμου, Ντέτλερ, Τσορνομάζ (72’ Ζήσης), Κατάλντι (66’ Χιμένεθ), Μηλιώτης, Αντερέγκεν (66’ Καλλιτσουνάκης), Μούλερ (54’ Μπλάνκ Καζάου), Βουό (54’ Γκομπερβίγιε).

ΠΑΟ Ρουφ (Σταυριανός): Κουνάδης, Πανουργιάς (52’ Φιλιμέγκας), Σμίλτος (52’ Τασιούλης), Κατσούλης, Ζάχαρος, Καλλέργης, Βερνάρδος, Κυριαζής (63’ Κονέ), Τσιάβος, Ζαφειράκης (29’ λ.τρ. Καμί).