Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πολύτιμο διπλό για τον Ποσειδώνα με υπογραφή Μαραθιανού

Ο Ποσειδώνας έφυγε με πολύτιμο διπλό από τις Μοίρες με 0-1 για την 19η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Ο Μαραθιανός έδωσε προβάδισμα στον Ποσειδώνα στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης, εκμεταλλευόμενος το χαμένο πέναλτι του Πηρουνάκη στο 33′, γκολ που έμελλε να χαρίσει τη νίκη στους φιλοξενούμενους.

Από ένα ακυρωθέν γκολ στο παιχνίδι για τις δύο ομάδες, με τις Μοίρες να διαμαρτύρονται για την απόφαση του επόπτη Ψαλιδάκη να σηκώσει την σημαία του στην προσπάθεια του Κουτσάκη στο πρώτο μέρος.

Στο πρώτο ημίωρο το μόνο αξιοσημείωτο ήταν η αναγκαστική αλλαγή του Ντιαμπί, του οποίου τη θέση στον αγωνιστικό χώρο πήρε ο Κουτσάκης.

Στο 31′ οι Μοίρες κέρδισαν πέναλτι με τον Πηρουνάκη, ο ίδιος παίκτης το εκτέλεσε με τον Κασαπάκη να το αποκρούει κρατώντας το μηδέν στην εστία του.

Στην συνέχεια ίσχυσε ο νόμος του ποδοσφαίρου, ο οποίος λέει όποιος δεν μετουσιώνει τις ευκαιρίες του σε γκολ, το δέχεται με τον Ποσειδώνα από ένα κλέψιμο στο κέντρο, να παίρνει στην κατοχή του τη μπάλα, η οποία έφτασε στα πόδια του Μαραθιανού που από θέση έγραψε το 0-1 στο 41′.

Οι Μοίρες κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Κουτσάκη, όμως το γκολ δεν μέτρησε ποτέ λόγω οφσάιντ, με αποτέλεσμα οι Μεσαρίτες να διαμαρτυρηθούν σε Σαββούδη και Ψαλιδάκη για αυτή την απόφαση,  με το 0-1 να είναι σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ήταν η σειρά του Ποσειδώνα να σκοράρει και το γκολ να ακυρωθεί για οφσάιντ με τον Μαραθιανό να είναι εκτεθειμένος σύμφωνα με τους διαιτητές.

Στο 65′ ο σκόρερ για την ομάδα των Πατελών δεν μπόρεσε να νικήσει τον Δανδάλη από θέση τετ-α-τετ, με τον τερματοφύλακα των Μοιρών αποκρούει, ενώ λίγα λεπτά αργότερα το σουτ του Κυτσύκου πέρασε άουτ.

Μέχρι το τέλος του αγώνα, τίποτα δεν άλλαξε στο Δημοτικό Στάδιο των Μοιρών με τον Ποσειδώνα να πανηγυρίζει μία μεγάλη νίκη για την 19η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Μοίρες (Χρήστος Ορφανουδάκης): Δανδάλης, Χριστοδουλάκης, Πολυμερίδης, Ιερωνυμάκης, Πηρουνάκης, Τραορέ, Σκαπέρδας, Ντιαμπί (28′ λ.τ Κουτσάκης, 67′ Κιόρρι), Ηλιάκης, Φανουράκης

Ποσειδώνας (Νικόλας Σουτζής): Κασαπάκης, Βερούσι, Ντελάκης, Δρίτσας, Νικηφόρος, Κοζυράκης, Πλατοκούκης (81′ Καπιζιώνης), Ασλαματζίδης, Θεοδωράκης (71′ Παππάς), Κυτσύκου (81′ Mπάλλας), Μαραθιανός