Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πολύ πιθανό το 5-3-2 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα για τον ΟΦΗ

Μπορεί απέναντι στον Ολυμπιακό ο ΟΦΗ να έπαιξε με σύστημα 4-3-3 όμως απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα όπου αυτοσκοπός είναι πρώτα να μην χάσει δεν αποκλείεται ο Νίκος Νιόπλιας να επαναφέρει το άλλο σύστημα που παίζει σε πολλά ματς το 5-3-2.

Σε αυτή την περίπτωση κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Μανδάς που φαίνεται να κερδίζει με το σπαθί του την θέση του βασικού τερματοφύλακα μετά την εξαιρετική παρουσία του με τον Ολυμπιακό έναντι του ασταθή Στίβενς, και στην πεντάδα της άμυνας θα βρίσκονται δεξιά ο Λάρσον, αριστερά ο Μπαλογιάννης και στην τριάδα των στόπερ οι Βούρος, Διαμαντής και Πασαλίδης. Στη μεσαία γραμμή τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Μεγιάδο με τον Περέα με τον Ντιουσέ να διεκδικεί και αυτός θέση αντί του Ισπανού χαφ στο αρχικό σχήμα , ενώ ο Τοράλ θα αγωνιστεί λίγο πιο μπροστά σαν δεκάρι και οι Ντίκο και Γκερέρο θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο.

Σε περίπτωση τώρα που ο Νιόπλιας επιλέξει να πάει στο κλασικό 4-3-3 κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μανδάς, στην τετράδα της άμυνας δεξιά ο Λάρσον και αριστερά ο Μπαλογιάννης με τους Βούρο και Διαμαντή στα στοπερ. Στην τριαδα της μεσαίας γραμμής οι Μεγιάδο, Περέα και Τοράλ και στην τριάδα της επίθεσης δεξιά ο Ντίκο, αριστερά ο Ντουρμισάι και στην κορυφή ο Γκερέρο.