Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πολύ σημαντικό διπλό με Κεφάκη για τον Μοχό!

Πήρε το τρίποντο που ήθελε ο Μοχός

Νίκη “ανάσα” όσο αφορά την μάχη για την παραμονή πανηγύρισε ο Μοχός, ο οποίος επικράτησε με σκορ 0-1 του Ποσειδώνα χάρις σε γκολ του Κεφάκη μόλις στο 7′.

Η ομάδα του Μοχού κατάφερε να πάρει νωρίς το προβάδισμα και να διαχειριστεί το υπέρ της σκορ με αποτέλεσμα να φύγει με το πολύ σημαντικό για αυτήν τρίποντο!

Από την πλευρά του ο Ποσειδώνας προσπάθησε και εκείνος να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης και να πάρει κάτι από το παιχνίδι χωρίς όμως να το καταφέρει.

Μόλις στο 7′ ο Κεφάκης με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Σκουτέλη έβαλε μπροστά τον Μοχό, ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και για το 0-2 με τον Σούρσο με χαμένο τετ-α-τετ στο 15′ που έδωσε ο Καρλής.

Με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού είδαμε τον Κεφάκη να απειλεί με ένα σουτ που πέρασε άουτ, ενώ από πλευράς γηπεδούχων είδαμε δύο καλές στιγμές χωρίς αποτέλεσμα με τους Καρτσάκη και Μαγάκη.

Στην επανάληψη ο Καρλής ήταν και πάλι εκεί αποκρούοντας εξ’ επαφής την κεφαλιά του Σούρσου στο 70′ και πέντε λεπτά αργότερα η προσπάθεια του Κεφάκη πέρασε λίγο άου με αποτέλεσμα το 0-1 να είναι και το τελικό σκορ χωρίς να αλλάζει κάτι μέχρι το τέλος.

Συνθέσεις:

Ποσειδώνας: Καρλής, Ανδρεαδάκης (75′ Σμαραγδάκης), Κουρλετάκης, Μαυράκης, Παπουτσιδάκης (60′ Κιουπάκης), Σωμαράκης, Ασλαμαντζίδης, Μαγάκης, Σαϊτάκης (60′ Τζωρμπατζάκης), Καρτσάκης, Μποζατζίδης

Μοχός: Μουτζούρης, Γκαρής, Καρβελάς, Μίχος, Τσιμηνικάκης Σ., Χουδετσανάκης, Σούρσος, Σκουτέλης (85′ Διαμαντάκης), Τσιμηνικάκης Ρ. (75′ Βαρδάκης), Κεφάκης, Χιώτης (65′ Ποντίκαλης)