Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ποσειδώνας – Κεραυνός 1-1: Πρώτος βαθμός για τους Ατσαλενιώτες

Τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα πήρε ο Κεραυνός μετά την ισοπαλία με 1-1 με τον Ποσειδώνα για την 11η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Η ομάδα του Άρη Μαυρογιαννάκη, με γκολ του Κεραλάκη αμέσως μετά την επίτευξη του τέρματος για τον Ποσειδώνα, ισοφάρισε σε 1-1 και πήρε τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα.

Κακό παιχνίδι σε γενικές γραμμές, με τον Ποσειδώνα κυρίως να απειλεί με μεγάλες μπάλες με στόχο τους Μαραθιανό και Μποζατζίδη, όμως χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Από την άλλη ο Κεραυνός έχασε καλή ευκαιρία με τον Τσαγκαράκη για να ανοίξει το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ διαμαρτύρεται για πέναλτι στον ίδιο παίκτη στις αρχές του δευτέρου μέρους.

Στο 73′ ο Ασλαμαντζίδης άνοιξε το σκορ μετά από ασίστ του Νικηφόρου με κοντινή προβολή, ωστόσο η απάντηση του Κεραυνού ήταν άμεση και με τον Κεραλάκη έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Καλαϊτζάκη έγραψε το 1-1.

Μέχρι το τέλος του αγώνα, ο Κεραυνός προσπάθησε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την ανατροπή του σκορ, όμως οι επιλογές των Μαυρογιαννάκη και Καλαϊτζάκη δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές, με αποτέλεσμα το 1-1 να μείνει μέχρι το τελικό σφύριγμα του Μπαλίδη

Ποσειδώνας (Νίκος Σουτζής): Αντωνιδάκης, Βερούσι, Ντελάκης, Νικηφόρος, Κοζυράκης, Πλατοκούκης (62′ Παππάς), Καπιζιώνης, Ασλαμαντζίδης, Μαραθιανός, Μποζατζίδης (46′ Δρίτσας), Θεοδωράκης (80′ Περικλής – Εμμανουήλ)

Κεραυνός (Άρης Μαυρογιαννάκης): Αμπατζής, Μαυροζαχαράκης (70′ Καλαϊτζάκης) , Κούλτζης, Λέλεκας, Ρωμανάκης, Μαυρογιαννάκης, Καλλέργης (70′ Κουμάκης), Χριστοδουλάκης (70′ Κουγιός), Τσαγκαράκης (65′ Κεραλάκης), Γωνιανάκης, Κυπραίος (55′ Κυτσύκου)